Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Результативна нічия між СДЮСШОР U16 та "Нікою" U16 (ФОТО)
12:34
Результативна нічия між СДЮСШОР U16 та "Нікою" U16 (ФОТО)
13 травня на стадіоні "Спартак" проходив матч ДЮФЛУ 16-го туру, в якому місцевий СДЮСШОР приймав "Ніку" з Івано-Франківська.

Результативна нічия між СДЮСШОР U16 та
Традиційно для матчів чемпіонату України першими на футбольне поле вийшли гравці вікової категорії U-16. Це був матч аутсайдерів цієї вікової групи, адже ужгородці перед цією зустрічю займали 10-е місце, а франківці 9-е.
Матч розпочався досить пасивно. Гравці не спішили йти в атаку і вся гра точилась в центрі поля. Було багато фолів і сама гра з перших хвилин була досить жорстокою і відповідно арбітр в першому таймі неодноразово діставав зі своєї кишені жовту карту як для однієї команди, так і для іншої.
 
В загальному ужгородці мали територіальну та ігрову перевагу, але перший напівмомент створили саме гості. Півзахисник франківців Соколенко Євгеній з двадцяти трьох метрів небезпечно пробивав по воротах Калая, але м'яч після його удару пролетів трохи мимо воріт. На 36-й хвилині момент створили ужгородці. Капітан команди Олень Максим проявив прекрасні індивідуальні дії та вивів пасом Ференцика Вадима на побачення з кіпером, але останній замість того, щоб пробити віддав пас на Марковича Василя, якого випередив захисник гостей і вибив м'яч на кутовий.
 
Наступний свій момент ужгородці не змарнували. На 39-й хвилині той таки Олень Максим розігнав стрімку контратаку, віддав пас на Марковича Василя, той в свою чергу обіграв опонента і чудовим пасом вивів Ференцика Вадима на ворота франківців. Ференцик вже нікому не віддавав пас, а сам вирішив долю епізоду пробивши по воротам гостей. Кіпер Франківчан не зміг врятувати свою команду і м'яч від штанги влетів у ворота – 1:0.
 
Активністю в першому таймі вирізнялись гравці СДЮСШОРу Мадяр Віталій, Олень Максим та Ференцик Вадим. Здавалося, що на цьому перший тайм закінчиться, але гості були інакшої думки і забили гол в роздягальну Ужгороду. Павлюк Олег нападник франківської команди поборовся за м'яч і внаслідок непорозуміння між воротарем та захисником круглий автоголом від Бойкула Юрія влетів у ворота команди СДЮСШОР. З рахунком 1:1 закінчився перший тайм.
 
Відразу з початком другого тайму підопічні Пінковського понеслись в атаку і вже на третій хвилині могли забивати гол. Маркович Василь опинився на побаченні з воротарем гостей, але пробив невдало прямо в руки Стельмащуку. На 62-й хвилині ужгородці забили свій другий гол. Прекрасний навіс від Марковича Василя з правого флангу головою замкнув Лаб'як Юрій і м'яч від перекладини влетів у ворота франківчан.
 
Та недовго раділи господарі. Півзахисник гостей Василів Андрій прекрасно виконав штрафний удар, м'яч нікого не зачепив і влетів в сітку воріт господарів. Рахунок став знову нічийним.
 
Після пропущеного голу господарі не знітились і побігли в атаку. На 68-й хвилині Олень Максим з двадцяти трьох метрів небезпечно пробивав, але м'яч влучив в перекладину. Також потрібно відзначити Лаб'яка Юрія, який вийшовши на заміну оживив гру команди з Ужгороду, забив гол та небезпечно діяв в ігрових епізодах.
 
Нажаль матч так і закінчився з нічийним рахунком 2:2, хоча безсумнівно господарі в цій грі заслуговували на перемогу.

 
Арбітр: Горошко Богдан
Асистенти арбітра: Ільницька Марта, Притула Василь.
Інспектор: Антимійчук Віктор
 
СДЮСШОР Ужгород - "НІКА" Івано-Франківськ 2:2
 
Голи: Ференцик, 39, Лаб’як, 63 – Павлюк, 40, Василів, 66.
 
СДЮСШОР Ужгород : Калай А, Зизич А, Бойкул Ю, Сердюк В, Ковтонюк Е,Мадяр В, Олень М, Ференцик В, Маркович В, Рацин І. Зуб Б.
Запасні: Чутора Ю, Скляр А, Козуб Ю, Джонда М, Лаб`як Ю, Тороні А.
 
"НІКА" Івано-Франківськ: Стельмищук О, Гавриляк В, Журавський В, Кленцій А, Кленцій А, Василів А, Соколенко Є, Гуменяк Д, Ходак В, Павлюк О, Урбанський І.
Запасні : Климбус Т, Щербаков Ю, Калин Д.
Панченко Артем
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 823 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: