Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Результативна нічия Поляни та Мукачева
20:03
Результативна нічия Поляни та Мукачева
Матч вийшов дуже цікавим, нервовим і вкрай парадоксальним.

Матч вийшов дуже цікавим, нервовим і вкрай парадоксальним.

За тотального тиску господарів та низки гольових моментів у обох таймах, по ходу гри двічі вели у рахунку гості, а під завісу матчу могли й вирвати перемогу. Деякі вболівальники, насамперед, гостей, запевняють, що після удару гравця ФК «Поляна» на останніх хвилинах м’яч все ж пересік лінію воріт. Хай там як, але нічия є, мабуть, закономірним результатом.

Почався матч вкрай нервово для господарів: уже на 2 хвилині матчу гостям вдалася непогана атака, а головне влучний постріл з лінії штрафної. Дещо спантеличені господарі відразу ж кинулися відіграватися: гравці ДЮФК раз по раз створюючи гольові моменти, переважно виходячи на побачення з голкіпером гостей. Інколи ці виходи переривав боковий арбітр, який схоже переживав найбільше з усіх учасників матчу і протягом гри постійно помилявся.

Всередині першого тайму господарям все ж вдалося реалізувати один з виходів на побачення з воротарем гостей і зрівняти рахунок.

Другий тайм розпочався знову з тиску господарів. Молода команда під керівництво Золтана Сільваші та Івана Фізера, яка набралася досвіду в минулому сезоні, добре комбінувала в центрі поля, створювала гольові моменти, але замість вирішального удару пробувала розіграти до вірного, і помилялася.

А ось гості після однієї з атак вміло розіграли кутовий і знову вийшли вперед. ДЮФК на кілька хвилин втратив впевненість, гра вирівнялася, але господарі оперативно оговталися і побігли відігруватися. Атака за атакою, і одна з них завершилася точним навісом та майстерним ударом головою в кут. Ще за кілька хвилин аналогічна атака з навісом та ударом головою того ж гравця ДЮФК ледь не завершилася ще одним голом, але м’яч зачепив воротар і той влучив у штангу.

Явно нічийна гра йшла до завершення, як гостям вдалася стрімка контратака: після низки вдалих пасів гравці ФК «Поляна» перевели м’яч з правого флангу на лівий, вивівши свого на побачення з воротарем господарів. Той не зміг переграти голкіпера, але м’яч від останнього потрапив у захисника ДЮФК і полетів у бік воріт, але той же захисник встиг вибити м’яч, хоча деякі вболівальники разом з гравцями ФК «Поляна» почали наполягати, що м’яч перетнув лінію воріт. Через претензії до бокового нападник гостей отримав спершу попередження, а тоді й вилучення.

На цій мажорній ноті матч і завершився.

За підсумками 2-х турів ДЮФК «Мукачево» здобуває другу нічию і відповідно 2 очки, а ось чемпіон минулого сезону ФК «Поляна» – лише одне очко, адже у першому турі команда програла вдома хустській Оболоні.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 970 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: