Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Результативна нічия у Березному
15:20
Результативна нічия у Березному
Підсумковий результат нічия – 2:2.

27 квітня на стадіоні Великиго Березного відбувся матч чемпіонату Закарпаття з футболу між ФК «Великий Березний» та ФК «Сільце» Іршавського району.

Для новоствореного футбольного колективу селища участь в обласних спортивних перегонах – і почесно, і відповідально. А тому підготовка до чемпіонату Закарпаття велася наполегливо і серйозно обома складами – юнацьким та дорослим.

Матч розпочався з урочистого відкриття, спортсменів та вболівальників сердечно вітали селищний голова Богдан Кирлик, перший заступник голови федерації футболу Закарпаття Іван Дуран. Вони побажали спортсменам вдалих преможних поєдинків, уболівальникам – радісних відпочинкових хвилин, задоволення від пербігів матчу.

Матч, як і належить, розпочався з активних атак господарів-великоберезнян. Не пройшло і кілька ігрових хвилин як нападник господарів Владислав Форкош відкриває рахунок – 1:0. На 30-ій хвилині Віктор Сіка збільшує лік голам – 2:0.

Гравці ФК «Сільце», мабуть, не очікували такого результативного матчу. Усі зусилля іршавці сконцентрували на наступальних діях, згодом за декілька хвилин до завершення першого тайму небезпека почала виникати біля воріт великоберезнян.

В другому таймі господарі, як і в першому пішли в наступ з перших хвилин. Але гості з Сільця у другій половині гри вміло захищалися і вдало контратакували. Їм вдалося зрівняти рахунок у матчі, до того ж, гості дограли гру в меншості, з поля видалили Романа Канюка. А свій перший дубль в сезоні оформив Іван Жаренко.

Отож, підсумковий результат нічия – 2:2.
Ярослав Ревай

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1113 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: