Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Результативна нічия у Середньому (ФОТО)
20:14
Результативна нічия у Середньому (ФОТО)
У центральній грі туру Зірка відбирає очки у лідера і відповідно вносить зміни на вершині таблиці.

Результативна нічия у Середньому (ФОТО) У Середньому зійшлися одна з найбільш досвідчених команд (гості) та найбільш молодих (господарі). У Зірки у старті були дві зміни – у центрі захисту вийшов Тотін, а у півзахисті Рущак. 

Обидва клуби були налаштовані на агресивну боротьбу у грі, однак на щастя все проходило в рамках правил. Жорстку боротьбу арбітр постійно заспокоював жовтими картками. Першими нагоду забити мали мукачівці на 13-ій хвилині зі штрафного та удар Трухана прийшовся воротарю в руки. Лінці відповіли через п’ять хвилин, коли Федак справа віддав у штрафну на Романка, який підлаштувався та ударив з 12 метрів значно вище.

А вже на 18-ій хвилині господарі зуміли вийти вперед – Федак прострілив справа, а Волошин випередив захисників і спрямував круглого під воротарем – 1:0.

Нижній Коропець вирівняв становище через десять хвилин. Після подачі зі стандарту Жидик пішов у невиправданий підкат у своїй штрафний, а досвідчений Трухан заробив для своєї команди пенальті. Мкртчян влучив точно під ліву стійку, Кривенько вгадав та не дотягнувся – 1:1.

До перерви можна ще згадати момент у Рущака, якому Костик закинув у вільну зону до воріт, Янкович зіграв на виході, однак випустив м’яч з рук і Василь пробивав з дуже гострого кута по пустим воротам, але не влучив у рамку.  
На початку другого тайму підопічні Гейа забили вдруге – Герцуський прострілив справа, а Полшков замкнув – 1:2.

Та вже за хвилину рахунок знову став рівним. Федак переводить швидку атаку на право на Волошина, який сходу ефектним пострілом у дальню дев’ятку оформлює дубль – 2:2. Це вже четвертий м’яч худлівського голеадора у чемпіонаті.

На 61-ій хвилині Мкртчян пробивав зі штрафного з 19 метрів, м’яч зачепив стінку і пролетів над воротами. Лінці одразу розгортають контратаку, Волошин асистує Костику після удару якого з 14 метрів Янкович парирує потужний удар. На 68-ій хвилині Федак відкочує Волошину, удар якого з 17 метрів у стрибку відбиває голкіпер. Господарі фізично почували себе краще за суперника і часто втікали у швидкі атаки. На 75-ій хвилині Олександр Лукачина завдає удару з 23 метрів, але вище.

На 78-ій хвилині Зірка мала подвійну нагоду все ж вирвати перемогу. Олександр Лукачина грає на підборі і сильно пробиває з 13 метрів, воротар відбиває, Романко зліва з 15 метрів добиває, але влучає у стійку.

На 83-ій хвилині Делеган прорвався до воріт та пробив із зручної позиції над воротами. Господарі все ж були ближчими до третього голу, однак брак досвіду на завершенні дався взнаки. На 87-ій хвилині Обдирко пробивав з 22 метрів, Янкович забирає. За хвилину простріл зліва, Олександр Лукачина з близької відстані не зумів переграти голкіпера.

Команда Олександра Пеци у матчі з лідером могла розраховувати і на більше та пробити 38-річного воротаря коропчан більше двох разів не вдалося. У мукачівської команди у фазі атаки часто виникали неузгоджені дії та непорозуміння між гравцями, через що моментів у них сьогодні було не багато.        


ФК «Зірка-SPAR» (Лінці) – ФК «Н. Коропець» 2:2

Голи: Волошин, 22, 52 – Мкртчян, 32 (пен.), Полшков, 51.

Зірка: Дмитро Кривенько - Юрій Жидик, Деян Пеца, Анатолій Тотін (Анатолій Лукачина, 46), Євген Обдирко - Владислав Турецький, Ярослав Костик, Василь Рущак (Олександр Лукачина, 46), Юрій Федак (Ростислав Фрінцко, 70), Михайло Романко - Мирослав Волошин (Станіслав Костик, 75).
Тренер – Олександр Пеца.

Нижній Коропець: Михайло Янкович - Ерік Росул (Василь Сорока, 63), Сергій Кундрик, Євген Сорока, Крістіан Попик - Олег Афанасьєв, Генріх Мкртчян (Віктор Гей, 78), Іван Мартинуззі (Владислав Полшков, 24), Олександр Герцуський, Михайло Трухан - Іван Делеган.
Тренер – Віктор Гей.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 787 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: