Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Результативна нічия "Заріччя" та "Бобовища" (ВІДЕО)
11:11
Результативна нічия "Заріччя" та "Бобовища" (ВІДЕО)
Чемпіон Західної Першої ліги розпочинає сезон із нічиєї у Заріччі.

Результативна нічия
Одразу двома іршавсько-мукачівськими протистояннями стартував сезон у Західній зоні Першої ліги. Обидва матчі завершились внічию, і якщо в Сільці глядачі так і не дочекалися голів то в другому таймі протистояння «Заріччя» і «Бобовища» їх не бракувало.
 
В обох команд перед стартом першості виникли схожі проблеми — після Зимової першості вони втратили лідерів: у зарічан вибув Юрій Булеза, який перейшов в мукачівську академію, а з «Бобовища» в новостворені «Іванівці» перейшов Андрій Герц. Мабуть тому команди й не форсували події в першому таймі, призвичаюючись до
нових схем в атаці. М’яч більше тримали зарічани, але гостріші моменти виникали біля воріт Василя Сухана, який перед цим відстояв гру за юнацьку команду — кілька разів на ударну позицію виходив таранний форвард мукачівців Володимир Бабич та юний кіпер встигав блокувати.
 
Вже в другому таймі Михайло Станинець волейбольним прийомом намагався перервати передачу Михайла Чернявського в штрафний з правого флангу. Арбітр показав на одинадцятиметрову позначку. Сам автор передачі чітко розвів по кутах воріт м’яча та Віталія Підберецького, відкривши рахунок у матчі. Вже за десять хвилин зарічани подвоїли перевагу: захисники «Бобовища» під час розіграшу штрафного удару залишили на самоті прямо перед власним голкіпером граючого тренера «Заріччя» Миколу Цимбала, який вдало замкнув передачу Чернявського.
 
Та здаватися так просто чемпіону не годиться — вже за кілька хвилин Олександр Балаж добряче струсонув перекладину господарів, однак м’яч вилетів у поле. Це була лише перевірка — в наступній атаці Сергій Бобик знайшов пасом у карному зарічан Дмитра Вінтонюка і той, обігравши захисника, переправив м’яча в сітку. Слизьку перевагу господарі втримати не зуміли — майже ідентичний момент виник на 81-ій хвилині — цього разу Володимир Бабич прострілив низом на Вінтонюка, і той, знову випередивши Чернявського, оформив дубль — 2:2.
 
Матч юнацьких складів проходив за переваги господарів, однак швидко забивши, зарічанам не вдавалося збільшити перевагу, натомість в одній з контратак суперники зрівняли рахунок. Вже на останніх секундах матчу Олександр Зан чітко реалізував штрафний удар з лівого флангу, записавши на власний рахунок дубль та приніс першу перемогу команді в сезоні.
 
 
Арбітри: В. Шкура, І. Гарлач, С. Боднар
 
ФК «Заріччя» – ФК «Бобовище» – 2:2 (юнаки 2:1)
 
Голи: Михайло Чернявський ’61 (з пенальті), Микола Цимбал ’70 – Дмитро Вінтонюк, 76, 81.
 
ФК «Заріччя»: 1. Василь Сухан, 3. Іван Хила, 4. Михайло Бізіля, 5. Михайло Брич, 6. Віктор Зан, 10. Володимир Томич, 14. Микола Цимбал, 15. Рудольф Петер, 16. Назар Бобик, 17. Михайло Чернявський, 18. Едуард Шкіря.
 
ФК «Бобовище»: 1. Віталій Підберецький, 3. Петро Зийнич, 4. Крістіан Попик, 5. Дмитро Вінтонюк, Євген Лаішев 7. Сергій Бобик, 8. Олександр Бундаш, 9. Михайло Станинець, 10. Володимир Бабич, 14. Олександр Балаж, 18. Роланд Шольц
Святослав Симканинець
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 992 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: