Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Результативна перемога СДЮСШОРа над "Страйвером" (ВІДЕО)
20:53
Результативна перемога СДЮСШОРа над "Страйвером" (ВІДЕО)
Сьогодні на ужгородському стадіоні «Авангард» було гаряче.

Результативна перемога СДЮСШОРа над Всі, хто завітав на гру між СДЮСШОРом та «Страйвером» отримав естетичне задоволення від забитих м’ячів та і від гри в цілому.

Команди без розкачки вирішили зіграти у відкритий футбол. Перемогло молоде покоління, яке більше прагнуло пройти до наступного раунду плей-оф та і фізичні кондиції дались взнаки. Відтак, рахунок у матчі відкрив сдюсшорівець Іван Повхан, який до слова, став героєм поєдинку та оформив хет-трик. На 23 хвилині матчу Іван з правого кута штрафного майданчика влучив у дальню дев’ятку без шансів для голкіпера. Але і «Страйвер» не забарився з відповіддю, Олександр Бако відпасував на Яромира Лободу, який метрів з 18-ти влучно пробив по воротах – 1:1.

Гра проходила на зустрічних курсах, забивати могли обидві з команд та більше пощастило юніорам, які під кінець тайму змогли вийти вперед. Навіс з кутового не знайшов адресата та м’яч винести футболісти страйверу зі своєї карної зони не змогли, як наслідок Максим Зизич виводить свою команду вперед – 2:1. Після цього команди пішли на відпочинок.

Після поновлення гри «Страйвер» заграв значно активніше. Притиснувши суперника до своїх воріт хорошу нагоду зрівняти рахунок змарнував Тарас Задорожний, пробивши головою у руки голкіперу після навісу з флангу. У цьому випадку спрацювало старе відоме нам футбольне правило, не забиваєш ти, забивають тобі! Крістіан Селеш легко переграв Романа Демківа та пробив у дальній кут воріт – 3:1.

Після пропущених голів «Страйвер» зовсім опустив руки та протягом 10 хвилин ще двічі витягували м’яч із сітки воріт. Обидва голи на рахунку вищезгаданого Повхана – 5:1.

Та до честі команди «Страйвер» можна віднести старання окремих футболістів, які зуміли відквитати 2 голи. Лобода у дотик замкнув передачу Бако та Соскида після верхового навісу все того ж Бако, головою переправив круглого у сітку – 5:3.

Відтак, юні футболісти перемагають найбільш вікову команду турніру та крокують до ¼ фіналу, де зустрінуться із ФК «Бобовище».


СДЮСШОР (Ужгород) – ФК «Страйвер» (Ужгород) – 5:3

Голи: Іван Повхан, 23, 68, 77; Максим Зизич, 43; Крістіан Селеш, 65 – Яромир Лобода, 24, 79; Руслан Соскида, 88.




 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 699 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: