Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Результативна перестрілка у Соломонові
22:57
Результативна перестрілка у Соломонові
Вболівальники футболу Ужгородщини з нетерпінням чекали початку другого кола, за підсумками якого повинен визначитись переможець чемпіонату.

Вболівальники футболу Ужгородщини з нетерпінням чекали початку другого кола, за підсумками якого повинен визначитись переможець чемпіонату.

В першому турі другого кола лідери ФК В. Лази та ФК Сторожниця зустрічалися відповідно з ФК Оноківці та ФК «Маковиця» с. Лінці, а ФСК «Фаворит» який займав третю сходинку зустрічався на виїзді з фіналістом кубка району ФК Соломоново.

Зустріч між ФК Соломоново та ФСК «Фаворитом» розпочалася в невисокому темпі, хоча гості на перших хвилинах втратили гарний момент для взяття воріт. Едкард Готра не зумів приборкати м’яч в карному майданчику господарів, але такий потрібний гостям швидкий гол не забарився. Гостям вдалося швидко перейти від захисту в атаку, таким чином Андрій Курта, опинився один на один із захисником в карному майданчику, який не мав шансів заблокувати чудовий за виконанням удар під дальню стійку, результат – 0:1. Після пропущеного м’яча господарі намагалися відігратися, але досить швидко пропустили вдруге. Знову швидка контратака ФСК «Фаворит» завершилася тим, що м’яч в карному майданчику отримав Курта і, хоча сам перебував в чудовій позиції для удару, не пошкодував віддати м’яч партнеру - Дмитро Турега, який з-за меж воротарського майданчика збільшує перевагу гостей – 0:2.

ФК Соломоново ще з більшим запалом пішов вперед, і в одному з епізодів в результаті помилки центральних півзахисників гостей, Павленко опинився на ударній позиції і зменшив відставання в рахунку - 1:2. Але пропущений гол не пригнітив опонентів, які відразу забили втретє. Це Едуард Готра, чудово розібрався із своїм опонентом на фланзі, увійшов у карний майданчик і з кута невідпорно пробив в дальній кут. Чудовий гол і рахунок стає 1:3.

На цьому атаки ФСК «Фаворит» не зупинилися, проте нападники змарнували декілька гарних моментів. Натомість господарі намагалися за рахунок боротьби на «другому поверсі» та виконанням небезпечних штрафних ударів зменшити перевагу гостей. Але вийшло навпаки, під час затяжної атаки, захисник господарів зіграв рукою у власному карному майданчику і рефері без вагань призначив пенальті. Мацак з позначки не схибив, рахунок став 1:4, і здалося, переможець відомий. З таким результатом команди пішли на перерву.

Після перерви малюнок гри на перший погляд не змінився, але змінилися дійові особи. Господарі пішли вперед і почали демонструвати характер справжнього бійця за виживання. В першу чергу здобули перевагу у центрі поля і за рахунок великої кількості сумнівних штрафних ударів, зуміли створити шалений тиск на захист гостей.

Окремо хочеться зауважити без жодного суб’єктивізму, в бік гостей було призначено більше штрафних ударів за весь другий тайм матчу, ніж за все перше коло і більшість із них дуже сумнівні. В одному з епізодів Антон Павленко опинився на ударній позиції, захисник ФСК «Фаворит» намагався заблокувати удар, але це був тільки підступний рикошет, який призвів до скорочення рахунку 2:4. І здавалося гості контролюють хід поєдинку, але знову рефері матчу призначає штрафний удар, хоча відстань до воріт значна, але півзахисник господарів влучив у ворота, а воротар гостей припустився грубої помилки і рахунок став 3:4.

Інтрига в матчі досягла свого піку. ФК Соломоново кинув всі сили вперед, а гості намагалися заспокоїти гру за рахунок швидких контратак, які відверто не виходили. Але своє слово хотів висловити головний суддя матчу. Банальний простріл у карний майданчик завершився тим, що захисник гостей опинився перший на м’ячі, нападник знаходився за спиною, обидва дивним чином опинилися на газоні і суддя приймає рішення поставити пенальті у ворота ФСК «Фаворит» за декілька хвилин до закінчення матчу. Подив з цього приводу не виник хіба у тренерського штабу ФК Соломоново. Але нападник господарів не впорався з хвилюванням і пробив вище воріт, тому рахунок не змінився.

В додатковий час матчу, на допомогу гостям прийшла ще і поперечина. Через декілька миттєвостей суддя сигналізував про завершення поєдинку. Команда ФСК «Фаворит» здобула важку перемогу завдячуючи колективним діям і самовіддачі. А враховуючи, що ФК Сторожниця зіграла в нічию у с. Лінці, то ціна перемоги набирає ще більшої ваги.

ФК Соломоново – «Фаворит» (Шишлівці) 3:4

Михайло Мацак для Lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 880 | Додав: lobda | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: