Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Результативна звитяга Чопа
22:27
Результативна звитяга Чопа
Сьогодні на запасному полі чопського «Локомотова» зустрічались переможець та срібний призер минулорічної першості.

Результативна звитяга Чопа Номінальними господарями цього поєдинку були Баранинці але через те, що в команди ще не готовий газон на футбольному полі, першу гру довелось грати на виїзді. В порівнянні з минулим роком Баранинці суттєво омолодили склад.

Стартові хвилини проходили рівно, гра відбувалась переважно в центрі поля. Як гості так і господарі обережно ходили в розвідку, оцінюючи сили суперника. Команда з Чопа старалась будувати гру через швидкі фланги, тим часом як баранинські футболісти пробували налагодити контроль м’яча. Поступово футболісти «Локомотива» захоплювали ініціативу та все частіше створювали гострі моменти біля воріт суперника.

На 20-й хвилині Павліш гостро прострілював в штрафну, де партнер завершував ударом головою, але Марко на місці. Відразу в наступній атаці нападник номінальних господарів Загорчак прострілив в район 11-тиметрової позначки, але Лукіяник не зміг забити.

Йшла 25-та хвилина матчу, після пасу з глибини поля в штрафну Баранинців Павленко філігранно прийняв м’яч і вже наступним дотиком переправив його у ворота. Після цього голу перевага залізничників стала ще більш відчутною. Баранинці шукали щастя у грі на контратаках. І знову небезпечний момент біля воріт футболістів з Баранинців, після пасу в розріз, нападник гостей пробивав, але повз ворота. «Локомотив» нарощував темп, внаслідок чого з’являлось багато небезпечних моментів біля воріт Марка, але голкіпер впевнено рятував свою команду.

Початок другого тайму Баранинці розпочали другим номером, зрідка огризаючись гострими моментами. Багато верхової боротьби негативно впливало на гру обох команд. Два поспіль кутові від Баранинців результату не приносять. Тільки-но вийшовши на заміну Сергій Повхан відразу ж загострив гру біля воріт суперників. Постійні рейди лівим флангом атаки Павліша додавали головної болі баранинським захисникам.

В середині другого тайму підопічні Іваниці змогли вийти з-під пресингу залізничників, але тим самим спровокували атаку на свої ворота, де послідувала подача з лівого краю і форвард локомотивців забиває гол, але рикошетом від захисника, автогол.

Баранинці старались віднайти свою гру, але поодинокі кроси в штрафну суперника результату не дали.
На 90-й хвилині аут на лівому фланзі Баранинців закінчився подачею та голом Павленка.

Чоп виграє першу гру в сезоні і показує свої серйозні наміри на цю першість. Молода команда Баранинців спробує якнайшвидше оговтатись після такої поразки і показати свій найкращий футбол.
 

Арбітр – Сергій Гецко
Асистенти – Анрій Сімку, Саболч Алмаші
Делегат матчу – Степан Біров

 м.Чоп, стадіон «Локомотив», глядачів 250
 
ФК «Баранинці» - ФК «Локомотив-Чоп» 0:3

Баранинці:Констянтин Марко, Ігор Джуджук (Віталій Ганусин, 50) , Ярослав Фаринич, Давид Дьордяй (Богдан Дзямко,70),  Юрій Жидик, Віталій Мєдвєдєв (Юрій Опаленик,45),  Михайло Янцо (Рудольф Балажинець, 54), Ярослав Костик, Євген Лукіяник, Владислав Андрусь, Євген Загорчак (Дмитро Опаленик, 70)
Тренер – Михайло Іваниця.

Локомотив: Володимир Дитюк, Віталій Кравчак, Юрій Боднар, Петро Кривяник, Олександр Шимон, Анатолій Павліш, Іван Павліш, Олександр Яворів, Дмитро Задихайло, Антон Павленко, Андрій Смагін.
Запасні: Вадим Тарасов, Сергій Крачковський, Сергій Повхан, Артур Плиска Олег Яворів.
Тренер – Олег Яворів.

Попередження: Костик, 32.
Олександр Гряділь
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1184 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: