Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Результативний паритет у дербі (ФОТО)
18:47
Результативний паритет у дербі (ФОТО)
У центральній грі першого кола групового етапу іршавська команда врятувалась наприкінці поєдинку.

Результативний паритет у дербі (ФОТО) Перед початком зустрічі команди хвилиною мовчання вшанували пам'ять легенди обох клубів Мирослава Мудри.

Севлюш перед Зимовою першістю провів досить серйозну роботу над комплектацією складу – сюди перебрався мукачівський десант Поляни Жаренко, Русин та Варваринець, з Давидкова прийшли Ковтуна та Штефан, відновив кар’єру за виноградівців Логойда, який востаннє надягав футболку Севлюша в сезоні 2015. У Бужори новачків було значно менше – захист укріпили мукачівці Мідянчик та Росул.

З перших хвилин господарі поля діяли першим номером, постійно нарощували відсоток володіння м’ячем та кількість передач. Іршавська команда діяла більш вертикально, проводячи стрімкі випади. Стартова десятихвилинка пройшла у розвідці, без моментів.

Лише на 16-ій хвилині відбувся перший серйозний епізод – Бандурович подав зі штрафного, Кормош був першим на підборі і пробив з 16 метрів під поперечку, Козар відбиває. Севлюш подовгу розхитував захисні редути суперника та з труднощами підбирався до воріт Василя Русина. На 32-ій хвилині Віщак вивів Реплюка на ворота та удар Михайла справа з 15 метрів пройшов повз дальній кут.

Вже за дві хвилини Чедрик виривається один на один з кіпером і Русин зачепив нападника, тож арбітр вказує на одинадцятиметрову позначку. Сам постраждалий впевнено реалізував пенальті – 0:1. 

Трохи згодом команда Гібалюка могла претендувати на ще один одинадцятиметровий, коли після прострілу Віщака справа круглий влучив у руку захиснику у карній зоні та арбітр промовчав і пенальті не призначив. 

Друга половина зустрічі також проходила за територіальної переваги біло-чорних і зовсім скоро вони подвоїли свою перевагу. На 56-ій хвилині Чедрик відгукнувся на довгу передачу, вийшов сам на сам, обійшов воротаря і закотив у пусті ворота – 0:2. 

Після цього наставник севлюшців Микола Гібалюк провів низку замін, гра на деякий час заспокоїлась, обидві команди не зовсім вдало діяли в завершальній фазі атаки і гострих моментів було мінімум. На 60-ій хвилині Яцкулинець пробив на техніку у дальній кут з 20 метрів, Козар дотягнувся і перевів на кутовий. 

Розв’язка у поєдинку наступила у завершальні хвилини - і вона могла закінчитись як погромом, так і камбеком. На 78-ій хвилині у масованій атаці Остафійчук прострілив справа у штрафну, де Чізмар розстрілював ворота з 10 метрів та під удар кинулись захисники і заблокували.

На 83-ій хвилині Бандурович у стрімкій атаці прострілив справа у карну зону на Бобика, за яким не вгледів Остафійчук і вирішив сфолити на ньому. Як наслідок пенальті – Веждел не зміг переграти з одинадцяти метрів Козара та той таки Бобик був першим на добиванні – 1:2.

За мить Чедрик перехоплює м’яч біля чужої штрафної, віддає вперед, де Лобода та Варваринець вискакують на воротаря, але Яромир замість удару з семи метрів вирішив віддати на партнера і захисники перервали цю передачу.

Атака у відповідь від іршавців – лівий захисник Росул завдає сильний удар з свого краю з 23 метрів, воротар відбиває, Бобик підхоплює шкіряного перед штрафною і спрямовує його точно у правий кут – 2:2.

Погана реалізація наприкінці матчу та п’ятихвилинна втрата концентрації в захисті вартувала Севлюшу трьох балів у грі з принциповим суперником. Натомість Бужора зуміла створити камбек, який по ходу поєдинку вже мало хто очікував. 


Арбітр – Ярослав Козик

ФК «Бужора» (Іршава) – ФК «Севлюш» (Виноградів) – 2:2

Голи: Бобик, 83, 88 – Чедрик, 34 (пен.), 56.

Бужора: Василь Русин – Василь Росул, Роман Мідянчик, Андрій Ломага, Станіслав Кохан (Іван Бровдій, 70) - Іван Бандурович, Василь Кормош, Сергій Яцкулинець (Назар Бобик, 63), Андрій Русин (Мирослав Ломага, 55), Іван Веждел – Іван Качур.
Тренер - Іван Білак.

Севлюш: Василь Козар - Роберт Смокоровський (Василь Ковтун, 56), Василь Куделко, Іван Жаренко, Олександр Логойда (Борис Штефан, 60) - Роман Петречко (Яромир Лобода, 61), Михайло Реплюк (Іван Чізмар, 68), Євген Русин (Михайло Чутора, 77), Юрій Мешко (Володимир Варваринець, 56), Юрій Віщак (Олексій Остафійчук, 68), Михайло Чедрик.
Запасні: Іван Марушинець, Микола Ількович, Даніел Баник, Юрій Мірошниченко.
Тренер - Микола Гібалюк.

На 83-ій хвилині Веждел не реалізував пенальті (воротар)

Попередження: Мідянчик, Росул - Логойда, Є. Русин, Петречко.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 636 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: