Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Результативний трилер в Іванівцях (ФОТО)
19:02
Результативний трилер в Іванівцях (ФОТО)
У гольовій перестрілці лідерів Західної зони перемогу здобули господарі.

Результативний трилер в Іванівцях (ФОТО) Колос до цього матчу підійшов у статусі лідера з мінімальною перевагою над командою Гейчика, тож від мукачівського дербі очікувалось завзятої боротьби. Символічним було протистояння тренерів - легендарних футболістів ОСК Закарпаття Мирослава Бундаша та Віктора Гея. Не менш цікавою була дуель кращих бомбардирів першості Лозинця та Делегана, які в цьому матчі не промовчали.

Варто відмітити появу у Колоса на фланзі оборони новачка Роланда Шольця, який замість участі у фіналі Кубку у складі рахівських Карпат вирішив поборотись за золото Першої ліги з Іванівцями. 

Активніше розпочали гру саме господарі, які вже на 2-ій хвилині мали можливість вийти вперед. Клочанка віддав довгий пас вперед на Лозинця, який вийшов на ворота з лівого краю, однак переграти воротаря не зміг. Одразу послідувала подача з кутового, на підборі грає Русин, який пробиває з 19 метрів, але не точно.

На 11-ій хвилині Михайло Ковач отримав хороший шанс вийти сам на сам, однак його завалив у своїй штрафній Афанасьєв, тож арбітр призначає пенальті. Удар Лозинця з позначки Янкович парирує, однак Михайло одразу добив – 1:0.

Та гості чи не в першій акцентованій атаці зуміли одразу ж забити. На 18-ій хвилині після подачі кутового спочатку Кундрик пробив та Гичка вибив з лінії воріт, однак першим на добиванні був Делеган – 1:1.

На 22-ій хвилині Лозинець справа віддає у центра на Русина, який пробиває з 18 метрів, біля стійки. На 28-ій хвилині Мкртчян довгою передачею знаходить у карній зоні Делегана та його удар головою виявився не точним.

Далі впродовж двох хвилин Лозинець двічі втікає від захисників на рандеву з Янковичем. У першому випадку він прокинув воротаря, але далеко відпустив м’яч убік. У другому епізоді форвард вирішив перекинути голкіпера та досвідчений Янкович був готовий до цього і відбив. Та вже у наступній атаці подачу з кутового Лозинець замкнув головою – 2:1.

Гості наприкінці тайму провели дві гострі атаки, одна з яких увінчалась успіхом. На 38-ій хвилині Делеган завдав небезпечного удару з 22 метрів, Нагорнюк відбив. Після подачі корнера колоскові відбилися та послідувала ще одна подача у штрафну і на дальній стійці Афанасьєв у падінні переправляє круглого у ворота – 2:2.

Впродовж першого тайму в обох командах були вимушені заміни: на старті поєдинку Росул покинув поле завчасно, а в середині тайму Клочанка змушений був просити заміну.

У другому таймі гравці продовжували відчайдушно боротись за кожен м’яч, ніхто не хотів поступатись. На 50-ій хвилині Сергій Русин пробиває з 20 метрів, воротар на місці. На 57-ій хвилині капітан синьо-білих вдало пробив з штрафного з 26 метрів у ближній кут і вперше вивів свою команду вперед – 2:3.  

На полі та на трибунах в цей час було дуже гаряче, місцева публіка гнала свою команду вперед відігруватись. У той час як Нижній Коропець намагався збивати атакувальні потуги суперника. Бундаш поступово вводив свіжі сили і варто відмітити, що лава запасних у господарів була більш оптимальною.

На 70-ій хвилині Ільницький здійснив прохід через центральну зону і вивів Стеця на ворота, перший удар якого парирував Янкович, однак Юрій встиг додати у ворота – 3:3.

Через чотири хвилини стався ще один позитивний вибух емоцій на трибунах іванівського стадіону. Коропець організував швидку атаку, Делеган опинився один на один з останнім захисником Калієм та Михайло здійснив відбір і розпочав гольову атаку своєї команди, на завершенні якої Пінджоля влучно стріляє під стійку з 20 метрів – 4:3. 

На хвилі успіху колоскові створюють ще декілька хороших нагод. На 76-ій хвилині Напуда у супроводі Кундрика входить у штрафну і пробиває з-під нього та м’яч влучає у руку захиcнику, але арбітр не вбачає підстав для пенальті.

За хвилину Вадим Козар віддає наліво на Меденція, який проходить опонента і з дуже гострого кута пробиває з п’яти метрів, але у сітку воріт з зовнішнього боку. На 80-ій хвилині Стець виконав навіс зліва, на дальній стійці Напуда пробиває головою, кіпер відбиває. Після подачі з кутового Ільницький виграв верхову боротьбу та пробив вище цілі.

В останні десять хвилин господарі відійшли назад, гості скористались цим і здійснювали серйозний тиск на захисні редути Іванівців. На 83-ій хвилині Мкртчян подав у штрафну зліва, на дальній стійці ніким не прикритий Кундрик пробивав з шести метрів у не захищений кут, але вище. На 87-ій хвилині Трухан добряче приклався з 23 метрів та поперечка грає за господарів. За дві хвилини знову Михайло пробиває зльоту з 22 метрів, шкіряний летить вище воріт.

Вже у додатковий час підопічні Бундаша ловили суперника на контратаках, однак їх підводила реалізація. Козар вивів один в один Стеця та Юрій не влучив у рамку. У наступній атаці вже сам Козар пробивав з 20 метрів, але в руки голкіперу.

Драматичний поєдинок завершився ефектним камбеком Колоса, який укріплює своє лідерство на вершині. Нижній Коропець був достатньо ефективним в атаці у першій половині гри, однак певної долі везіння їм забракло у другому таймі. 


ФК «Колос» (Іванівці) – ФК «Н. Коропець» – 4:3

Голи: Лозинець, 11, 33, Стець, 70, Пінджоля, 74 - Делеган, 18,  Афанасьєв, 39, Смагін, 57.  

На 11-ій хвилині Лозинець не реалізував пенальті (воротар).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1261 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: