Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Результативно й з вогником в очах
15:02
Результативно й з вогником в очах
Про один із центральних матчів першої частини восьмифіналу Кубка Закарпаття дізнавайтесь далі

Результативно й з вогником в очах Обидва колективи підійшли до даного протистояння в позитивному гуморі. «Колоскові» після прикрого непорозуміння гірською Іршавщиною звитягою в Кінчеші повернули собі олімпійське місцезнаходження в Західній зоні першої ліги. «Медея» ж здійснила фантастичний вояж у майже неприступні радванські «Вільхівці» й змусила експертів повернути себе до когорти претендентів на найвищі позиції вишки. Чому б і ні. Пригадайте що зробив кілька років тому занесений до аутсайдерів «Витязь» і деякі парубки того клубу зараз у теперішньому провідному любительському клубі найзахіднішого закарпатського району, який тренує Іван Ковач.  

Господарі зі старту намагались традиційно для себе взяти м’яч під контроль, та поступово суперник зумів змістити гру зі своєї половини й на 5-й хвилині Джанда та Капустей опинились на завершенні атаки й вони зуміли подати в карну зону, та Бобику вдалось винести м’яч. Мукомела другим темпом пробив метрів із тридцяти з прицілом у правий кут, та над поперечиною. Через три хвилини Путраш якісно подав із кутового й після кількох рикошетів м’яч відлетів до Джанди, що метрів із чотирнадцяти вколотив під поперечину. Та арбітр зафіксував влучання в руку в партнера Михайла й не вказав на центральне коло. Ще кілька разів намагались довести атаки до Соскиди та Медведєва, та Калій відпрацьовував у захисті дуже грамотно. Гичка у відповідь непогано подав із правого флангу на ближню стійку на Ковача, та Михайла на мить випередив Скрип і виніс головою за ворота. 

Гол стався там, де його можливо й не чекали, коли Медведєв віддав поперечний пас у центр карної зони так, що Соскиді потрібно було тільки влучити у вільну частину воріт й Руслан реалізував голеодорський хист – 0:1. 

Медедєв подав із кутового на «одинадцять метрів» й Русин пробив головою над поперечиною. На 25-й хвилині Калій зробив перехоплення від Медведєва й розпочав наступ по центру, на завершенні якого Стець сильно приклався метрів із двадцяти. Скрип відчайдушно, ціною ушкодження лівої ноги, заблокував.Через чотири хвилини Русин дальнім пасом знайшов Козуба, а Юліан переадресував на Джанду. Михайло дуже підступно пробив зовсім поруч із ближньою стійкою. Гудивок ніби контролював, та чи дістав би. 

Та ще майже після такого ж інтервалу Зуб віддав середню передачу з лівого флангу в центр і трохи вперед на Соскиду. Руслан метрів із тридцяти трьох вколотив м’яч у сітку й оформив дубль – 0:2. 

Стець пробив метрів із тридцяти п’яти у відповідь із поперечної й трохи назад передачі від Пінджолі, та вийшло досить високо. В кінці першого тайму було кілька наступів з напрямком на Соскиду за активної участі Козуба, Капустея і Медведєва, та Савинець, Калій, Гичка та Стець пристосувались до такого й зуміли відбитись.  

На 51-й хвилині дуже добрий шанс був у господарів, коли Калій видав чудовий дальній пас метрів на п’ятдесят на лівий кут штрафного майданчика на Кривку, який якщо б прокинув собі на хід, то міг вибігти на воротаря, та не наважився й втратив дуже хороший момент. Далі з ліва хорошу дальню передачу віддали на Напуду, який змістився з правого краю до центру та його спробу пробити метрів із двадцяти заблокував Путраш. На 60-й хвилині Стець метрів з шістнадцяти з правого краю карної зони влучив у ближній кут. Сидоренко вчасно змістився й у падінні забрав. Й одразу баш-на-баш у протилежні ворота. Капустей здійснив прорив по правому флангу, увірвався в штрафний майданчик й прострілив на дальню стійку на Медведєва. Віталій метрів із семи переправив у дальню шістку – 0:3. 

Пінджоля подав у центр на ділянку метрах у дванадцяти від воріт й Ільницький пробив трохи вище поперечини. Трохи згодом його партнери заробили штрафний метрів із вісімнадцяти по центру за влучання в руку. Бобик обвідним пострілом повз стінку влучив під ліву стійку. Сидоренко вгадав і стрибав, та трохи не дотягнувся – 1:3. 

Через три хвилини Стець знову пробив із досить гострого кута з передачі Пінджолі, та повз. Далі Кривка завершив атаку по центру пострілом над правою дев’яткою, майже без шансів на відбиття для Сидоренка. На 76-й хвилині Роля подав із правого флангу в карну зону на Соскиду. Руслан дотиком прийняв і другим торкання влучав з прицілом під поперечину. Гудивку прилетів лист від фортуни, бо не діставав і саме поперечина врятувала від голу. Нова атака з правого флангу за участі Зуба, Ролі та Ковача й Валерій віддав на Івана, що потужно пробив метрів із дев’ятнадцяти над поперечиною. На 83-й Бобик віддав правіше на Бундаша, а Мирослав переадресував на Калія. Михайло прокинув на хід і метрів із тридцяти шести пробив низом з відскоком. Сидоренко добре розмістився й забрав. За наслідками атаки з права у відповідь Соскида у центрі штрафного майданчика відгукнувся на подачу й низом спрямував у правий нижній кут, оформивши хет-трик – 1:4. 

Через три хвилини атака у відповідь із правого флангу. Тенгиричан віддав лівіше й трохи назад на Кривку. Василь пробив метрів із шістнадцяти в ближній лівий кут. Сидоренко опинився саме там, відбив і забрав. На 89-й хвилині Ковач порушив правила проти Бундаша по центру, метрах у вісімнадцяти від воріт. Бобик обвідним ударом влучив під праву стійку без шансів для Сидоренка й підсумував матч оформленням особистого дублю – 2:4.     


Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Ілля Вовчанський та Віктор Андрійкович
Делегат ФФЗ – Василь Туряниця

27 червня, с. Іванівці, ясно, + 30 градусів, майже 500 глядачів

«Колос» Іванівці – «Медея» Оноківська ОТГ– 2:4 (0:2)

Голи: Бобик, 71, 90 – Соскида, 18, 34, 85, Медведєв, 60.

«Колос»: Юрій Нагорнюк (Василь Гудивок, 20), Михайло Калій, Віктор Савчинець, Михайло Ковач, Сергій Бобик, Сергій Гичка, Сергій Русин (Василь Кривка, 46), Мирослав Ільницький, Юрій Стець (Валерій Тенгиричан, 87), Олександр Пінджоля (Мирослав Бундаш, 82), Михайло Лозинець (Валентин Напуда, 49).
Запасні: Олександр Меденці, Сергій Клочанка. 
тренер – Мирослав Бундаш.

«Медея»: Владислав Сидоренко, Едгард Русин, Мирослав Скрип (Богдан Зуб, 29), Іван Ільчук, Євген Мукомела (Валерій Роля, 62), Іван Капустей, Юрій Путраш, Віталій Медведєв, Микола Джанда (Іван Ковач, 68), Юліан Козуб (Микита Гальчак, 62), Руслан Соскида.
Запасні: Олександр Костик, Мілан Бутрик, Іван Марюхнич, Віталій Дюгов.
тренер – Іван Ковач-старший.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 785 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: