Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Рівна гра – нулева нічия
11:39
Рівна гра – нулева нічия
Єдиний матч без голів у 21 турі Першої ліги Західної зони завершився у Кінчеші.

Рівна гра – нулева нічия
В цій зустрічі зійшлися команди з нижньої частини турнірної таблиці західної зони, й практично жодна з них вже не вирішувала якихось турнірних завдань, не було тиску в боротьбі за місце, тож хлопці грали в футбол заради задоволення для себе та своїх уболівальників.
 
«Сокіл» на правах господаря намагався грати в атакувальний футбол, активно підключаючи фланги, але в крайніх хавбеків команди-господаря не виходили діагоналі. В свою чергу березняни спокійно оборонялися на чолі з кремезним Владиславом Форкошом і вдало використовували прийом штучного офсайду, часто залишаючи нападників господарів в положенні «поза грою». В той же час гості гостро контратакували, причому часто кінчешці самі собі привозили неприємності, якось не клеїлася гра в крайніх оборонців «Сокола» після помилок яких гості перехоплювали м’яч і неслися в атаку. Та з реалізацією нагод не виходило, добре страхував партнерів капітан «Сокола» Олександр Яхимець, а в решті випадків вдало діяв страж воріт.
 
Загалом, гра носила толерантний характер, без грубощів – йшла запекла футбольна боротьба в якій жодна з команд не хотіла поступатися.
 
Другий тайм проходив в такому ж руслі, хоч господарі й більше контролювали м’яч та витиснути з цього дивідендів не могли. В той же час одна із атак гостей завершилася голом. Сема з правого краю прострелив низом у воротарський майданчик, де в падінні м’яч замикає нападник «Березного», правда, останній перебував в офсайді, й, звісно, м’яч не був зарахований.
 
Господарі ж відповіли розгорнутою атакою, яка завершилася передачею на Девіда Ніцкулича, який випередив воротаря гостей, однак загнав себе в кут й намагався віддати передачу через спину на партнерів, які б замкнули її в пусті ворота, та свого кіпера підстрахували захисники й локалізували загрозу. Гра так і завершилася, без голів.
 
 
Арбітр: Валерій Шкура (Ужгород)
Асистенти арбітра: Сергій Боднар, Роман Сенишин
Спостергіач арбітражу ФФУ: Йосип Шитєв (Ужгород)
 
Стадіон с. Кінчеш. Глядачів: 120
 
«Сокіл» (Кінчеш) – «Березний» (Великий Березний) – 0:0
 
«Сокіл»: Тренич Владислав, Микульця Андрій, Яхимець Олександр (к), Микульця Василь, Лобанов Андрій, Рабел Віктор, Сугоняк Ігор, Корпош Іван, Михайловський Владислав, Ніцкулич Девід, Фаринич Ярослав.
Запасні: Сабов Габор-Роберт, Крупа Андрій, Лакатош Іштван, Іллар Даніел, Варга Мате, Вараді Едмунд, Турега Дмитро, Морквич Василь, Гога Тарас.
Тренер: Криса Іван
 
«Березний»: Шоляк Любомир, Форкош Владислав, Веселовський Василь, Тацак Олександр, Сабов Олександр, Геник Мар ян, Головчак Назарій, Сема Юрій (к), Біганич Руслан, Пеняк Анатолій, Мончак Василь.
Запасні: Готра Дмитро, Словенський Микола, Рогач Віталій, Перебзяк Юрій.
Тренер: Сема Юрій
 
Попередження: Михайловський 42 - Форкош 63.
Семен МИХАЙЛИК
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 784 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: