Головна » Усі публікації » у світі » Ряшко переможно забиває в Угорщині
10:38
Ряшко переможно забиває в Угорщині
Мукачівський футболіст провів дебютний гол у цьому сезоні в угорському чемпіонаті.

Ряшко переможно забиває в Угорщині У 32 турі Першої ліги Угорщини команда Ряшка гостювала на берегах Балатону в місті Шіофок. До звітного матчу Дорогі знаходились у нижній половині турнірної таблиці, в шести очках від зони вильоту. Тому ця гра була важливою з огляду ймовірної боротьби за виживання, адже Шіофок знаходився саме в зоні вильоту.

Як і в більшості поєдинках Михайло Ряшко вийшов на поле на місці опорника. Гра йшла до безгольової нічиєї, однак на 85-ій хвилині вдале підключення до атаки закарпатця завершилось голом - Михайло спочатку виграв верхову боротьбу в центрі поля, продовживши вирішальну атаку лівим флангом, і відразу відгукнувся на простріл від партнера пробивши в дотик з восьми метрів - 0:1.

За шість турів до завершення чемпіонату Дорогі йде на 13 місці із 20 команд, віддалившись від зони вильоту на вісім балів. 

У цьому сезоні 24-річний мукачівець провів 26 матчів у чемпіонаті (1 гол, 1 асист) та 2 матчі у Кубку Угорщини. Авторитетний німецький портал Трансфермаркт оцінює Ряшка в 75 тисяч євро.


Гол дивитись з 2:05:18
 
Категорія: у світі | Переглядів: 540 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: