Головна » Усі публікації » у світі » Роберт Молнар переходить в "Сентлорінц"
21:00
Роберт Молнар переходить в "Сентлорінц"
Закарпатський фланговий захисник змінив черговий клуб в Угорщині.

Роберт Молнар переходить в 29-річний Роберт Молнар, який народився у Великій Доброні, пройшов школу СДЮСШОР, де тренувався у знаного дитячого тренера Олександра Івановича Філіпа, далі виступав за молодіжний склад "Закарпаття", після чого відіграв декілька сезонів (2010 – 2012) в обласному чемпіонаті за "Середнє" та "Ужгород". З 2013 року грає в Угорщині: спочатку три сезони в "Кішварді". Після цього він перейшов до "Циганд", у наступному сезоні вже грав за "Сольнок", а останні два роки він був основним гравцем команди другого дивізіону Угорщини "Сороксар", з якою завершив минулий сезон, що не був дограний, на 10 місці з 20 команд. Роберт Молнар має величезний досвід, оскільки на його рахунку близько 140 матчів у другій лізі Угорщини.

Сьогодні, 24 липня, Роберта було представлено у якості гравця дебютанта другої ліги Угорщини "Сентлорінц", який зайняв друге місце у третій за рангом лізі і піднявся у класі. 

- Ми дуже чекаємо початку турніру, я думаю, що нашу команду очікує захоплюючий сезон. Я вибрав варіант з "Сентлорінц", тому що він має добре підготовлений професійний персонал, і атмосфера в команді чудова, - зазначив Роберт Молнар. "Я очікую, що команда боротиметься за кожен пункт і закінчить сезон якомога вище у турнірній таблиці, і я очікую, що я буду в найкращій формі і допоможу команді досягти поставлених цілей".

Авторитетний німецький сайт Трансфермаркт наразі оцінює Молнара в 75 тисяч євро.
 
Категорія: у світі | Переглядів: 543 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: