Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Рочин" мінімально перемагає "Минай" (ФОТО)
20:26
"Рочин" мінімально перемагає "Минай" (ФОТО)
Єдиний гол наприкінці першого тайму вирішив долю зустрічі минайців та рочинців.

Після тривалої перерви великий футбол повернувся на стадіон Авангард, де сьогодні зібралося чимало вболівальників. Вже за звичкою виділявся фан-сектор минайців, який всю гру активно підтримував свій клуб.

У складі нашої команди дебютував Володимир Корнутяк, який вийшов у парі в центрі захисту з Минайленком. Також з перших хвилин вийшов Лобода. У першій десятихвилинці господарі могли виходити вперед за допомогою Микуляка та його удар головою пролетів над поперечкою.

Обидві команди демонстрували високу самовіддачу та швидкості. Та в останній фазі атаки гравці діяли не зовсім впевнено. На 33-й хвилині Цюпка своїм ударом з 23 метрів змусив серйозно вступити в гру Бабенка. За хвилину Гегедош пробив головою, після подачі Беци та м’яч пройшов повз ворота.

На 39-й хвилині знову Цюпка сильно пробив з 18 метрів під перекладину, Бабенко переводить на кутовий. Одне з наступних загострень стало роковим для ужгородців. Після подачі зі штрафного Бабенко грає на виході вибиваючи м’яч з воротарської, але прямо на Кашубу, який переправляє круглого у пусті ворота – 0:1.
 
У хвилини що залишились минайці побігли вперед відігруватись та львів’яни відбились. Вже на другій хвилині другого тайму Мирончук вийшов на хорошу ударну позицію та його постріл пройшов мимо цілі. Гості відповіли ударом зі стандарту від Домальчука з 28 метрів, воротар на місці. На 51-й хвилині знову Мирончук завдає удару та Коваленко відбив.
 
Підопічні Гібалюка змушені були, як і в попередній грі, взламувати оборону суперника, який утримував потрібний результат. Позиційні атаки рідко вдавалось завершити ударом. На 73-й хвилині на подачу з кутового відгукнувся Корнутяк та воротар впіймав. За дві хвилини Смокоровський подав зліва, Гегедош пробив головою під перекладину та Коваленко знову рятує свої ворота. Найреальніша нагода виникла на 76-й хвилині, коли Гегедош обігрався у стінку з Микуляком у чужій штрафній і пробивав з восьми метрів та кіпер відбиває.
 
З лінії штрафної пробивав Машталір та воротар Рочина сьогодні не планував пропускати. Команда Підкіпняка витримала осаду своїх воріт і вивозить завітні три пункти із Ужгорода. Минай показав достойну гру та порадувати своїх вболівальників голами їм не вдалось.
 
 
Арбітр – Мирослав Липко
Асистенти – Микола Гудима, Василь Бельзецький
4-й арбітр – Денис Дудаш
Спостерігач арбітражу – Олександр Найко
 
м. Ужгород, стадіон Авангард, 1800 глядачів
 
ФК «Минай» - ФК «Рочин» 0:1
 
Голи: Кашуба, 43.
 
Минай: Дмитро Бабенко, Роберт Смокоровський, Володимир Корнутяк, Максим Минайленко, Василь Беца (Олег Допілка, 81), Ігор Вагін (Владислав Образцов, 73), Євген Мирончук (Іван Ковач, 79), Владислав Микуляк, Яромир Лобода (Михайло Кополовець, 53), Василь Пиняшко (Сергій Машталір, 65), Роберт Гегедош.
Запасні: Владислав Сидоренко, Едуард Дзьоба, Стефан Федак.
Тренер – Микола Гібалюк.
 
Рочин: Анатолій Коваленко, Олег Домальчук, Павло Іванишин, Олександр Портянко, Роман Васюта, Микола Богданов, Олексій Найдишак, Юрій Яструб, Назарій Цюпка, Віталій Кашуба, Іван Данилюк.
На заміну виходили: Іван Семирак, Іван Мацюра, Андрій Дева, Олег Галянт.
Запасні: Михайло Грицаль, Василь Штандер.
Тренер – Володимир Підкіпняк.

ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1568 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: