Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Рочин" знову перемагає в Ужгороді (ФОТО)
20:19
"Рочин" знову перемагає в Ужгороді (ФОТО)
Дебют ужгородців в аматорському чемпіонаті України виявився не зовсім вдалим.

Головний керманич ужгородців випустив зі старту всіх тих хто починав і минулого тижня із Севлюшем. Склад рочинців, у порівнянні з минулим сезоном, зазнав мінімальних змін, на полі можна було побачити багато знайомих облич.
 
Саме гості більш впевнено розпочали гру і вже на 4-ій хвилині були близькими до взяття воріт. Яструб пробив з 19 метрів та за господарів зіграла стійка. Ужгородці доволі вміло перекривали всі вільні зони, не даючи наблизитись до своїх воріт. А на 12-ій хвилині скористались чи не першою своєю нагодою – після подачі з кутового Коваленко грає на виході та Селещук одразу добиває головою – 1:0.
 
Чудовий початок для новачка команди, який відзначився у першій офіційній грі. Після голу в підопічних Баб’яка з’явилась впевненість і вони створили ще декілька моментів. На 15-ій хвилині Ковач зі штрафного з 26 метрів змусив голкіпера перевести круглого на кутовий. За мить Дудаш загострював з лівого краю штрафної, пробивши під перекладину, воротар парирує.
 
Та з середини тайму львів'яни не збавляючи темпу почали підтискати господарів. На 28-ій хвилині Кашуба завдав небезпечного удару зліва з 20 метрів, але трохи вище. На 38-ій хвилині Домальчук зі штрафного з 28 метрів поцілив у рамку, Славік грає надійно. Та відчутна перевага Рочина наприкінці першої половини зустрічі все ж призвела до голу. На 41-ій хвилині гості розігнали швидку атаку: Богданов віддав на Болкіта, який з правого краю штрафної прострілив на дальню стійку, де Мельник у падінні пробив у вільний кут – 1:1.
 
На початку другого тайму Машиалір здійснив забіг правим краєм наздогнавши довгу передачу, обійшов захисника і віддавав на Дудаша, але захист суперника не дав йому пробити з 4 метрів. Це був чи не єдиний вартий уваги момент біля воріт Коваленка у другій сорокап’ятихвилинці. На 53-ій хвилині Селещук на виході із штрафної зачепив ззаду Яструба та арбітр не побачив підстав для пенальті.
 
Команда Підкіпняка заволоділа центром поля, змушуючи більшість гравців Ужгорода працювати на оборону. На 58-ій хвилині Рочин розіграв стандарт біля штрафної господарів – Богданов покотив на Домальчука, удар-простріл якого нейтралізували захисники. На 61-ій хвилині ще один штрафний і на цей раз рочинці добиваються свого. Домальчук подав справа, а Васюта випередив Славіка і переправив головою м’яч у ворота – 1:2.
 
На 67-ій хвилині Домальчук пробив з 20 метрів, шкіряний пройшов біля стійки. Останні двадцять хвилин було багато боротьби і мало конструктиву. Ні одна з команд не змогли завдати бодай удару у рамку, тож рахунок залишився 1:2 на користь Рочина.
 
Більш досвідчена львівська команда, за палкої підтримки своїх не чисельних вболівальників, заслужено заробляє три очки. Ужгородці стикаються з новими труднощами з виходом на вищий рівень і можливо з менш маститими суперниками їм вдасться набрати очки.
 
 
 
Арбітр – Іван Заліський
Асистенти – Володимир Бамбурак, Петро Микитин
4-й арбітр – Олександр Рошко
 
м. Ужгород, стадіон Автомобіліст, глядачів 300
 
ФК «Ужгород» - ФК «Рочин» 1:2
 
Голи: Селещук, 12 – Мельник, 41, Васюта, 61.
 
Ужгород: Юрій Славік, Степан Буксар, Василь Бонтей, Вадим Селещук, Володимир Дуран (Станіслав Чепа, 90), Габор Кемень, Іван Ковач (Вадим Ференцик,), Андрій Лазар, Михайло Дудаш (Антон Предчук,), Сергій Машталір, Олександр Грицкевич.
Запасні: Станіслав Трофіл, Іван Ільчук, Микита Гальчак, Вячеслав Пінковський.
Тренер – Мирослав Бабяк.
 
Рочин: Анатолій Коваленко, Олег Домальчук, Юрій Заліпа, Роман Васюта, Микола Богданов, Олексій Найдишак, Юрій Яструб, Віталій Кашуба (Андрій Дева, 60), Максим Болкіт, Сергій Мельник (Максим Самойліч, 70), Назарій Цюпка.
Запасні: Михайло Грицаль, Омар Набізада, Юрій Мартишняк, Іван Мацюра.
Тренер – Володимир Підкіпняк.
 
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 966 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: