Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Роля приносить перемогу "Медеї" (ФОТО)
17:03
Роля приносить перемогу "Медеї" (ФОТО)
Долю матчу на ужгородському "Авангарді" вирішив єдиний точний постріл оноківського півзахисника.

Роля приносить перемогу Центральним поєдинком другого ігрового дня була зустріч фаворитів групи В. Минулорічний склад ФК Середнє змінив прописку і відповідно назву, у міжсезоння не забувши про підсилення – місце у воротах зайняв екс-кіпер Минаю та Хуста Сидоренко, в нападі знову грав Соскида, а в центрі поля вийшов іменитий закарпатський футболіст Юрій Путраш, який додав впевненості грі команди у середині поля. 

У мукачівців на поле вийшли добре знайомі гравці капітан Гогерчак, Береш, Трачук, Станкович, Папарига, Кольцун, Западнюк та ін.

Команда Ковача зуміла провести швидкий гол – після перехоплення в центрі поля Джанда розігнав стрімку атаку, пасом врозріз вивів до воріт Ролю, який з правого краю штрафної пробив у дальній кут – 1:0.

На 12-ій хвилині Джанда мав хорошу нагоду, коли пробивав по центру з 18 метрів, воротар парирує. З часом МФА перевели гру на чужу половину поля, багато комбінуючи та до завершального удару справа доходила вкрай рідко. Лише на 33-ій хвилині Папарига відірвався від захисника і вже виходив сам на сам та Ільчук в останній момент вибив м’яч з-під ніг нападника, при цьому вибив у бік своїх воріт, Сидоренко був не готовий до цього та стійка врятувала ворота Медеї. 

Друга половина поєдинку проходила в такому самому ключі – оноківчани діяли строго від захисту, часом вибігаючи в контратаки. МФА мало велику перевагу у контролі м’яча та суперник перекривав всі зони на підступах до воріт.

На 55-ій хвилині Медведєв вивів до воріт Соскиду, удар якого з 14 метрів відбив голкіпер. Мукачівці найреальніші нагоди забити мали після ударів Папариги з 18-19 метрів та в обох випадках на 64-ій та 86-ій хвилині Сидоренко відбивав потужні удари форварда. Численні кроси у штрафну Медеї були безрезультатними - захисники Оноківської ОТГ вигравали всю верхову боротьбу та підбори, що і стало запорукою збереження потрібного для них результату. 

Команда Івана Ковача, яка є діючим чемпіоном Зимової першості, з перемоги розпочинає захист свого титулу.  


ФК «Медея» (Оноківська ОТГ) – МФА «Мункач» (Мукачево) – 1:0

Голи: Роля, 3.

Медея: Владислав Сидоренко – Євген Колобов, Мирослав Скрип, Іван Ільчук (Едгар Русин, 43), Богдан Зуб (Микита Гальчак, 46) - Юрій Путраш (Дмитро Іванов, 76), Едуард Дзьоба – Віталій Медведєв, Микола Джанда (Юліан Козуб, 61), Валерія Роля (Юрій Стець, 65) – Руслан Соскида (Роман Черевко, 83).
Тренер - Іван Ковач.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 746 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: