Головна » Усі публікації » на Закарпатті » «Розбір польотів» по-журналістськи
22:27
«Розбір польотів» по-журналістськи
У Федерації футболу Закарпаття відбулася зустріч її працівників на чолі з головою Іваном Дураном та Віктором Качуром і журналістами.

У Федерації футболу Закарпаття відбулася зустріч її працівників на чолі з головою Іваном Дураном та його заступником Віктором Качуром і журналістами.

Ось-ось в області завершиться перша частина чемпіонату (зокрема у вищій лізі, а в першій колективи вже дійшли «екватора»), тож можна буде підбити й певні проміжні підсумки. А тим часом у Федерації футболу Закарпаття відбулася зустріч її працівників на чолі з головою Іваном Дураном та його заступником Віктором Качуром і журналістами, які регулярно висвітлюють поточне життя найпопулярнішої гри в краї.

Сторони обмінялися думками щодо висвітлення обласного чемпіонату, районних змагань, було проаналізовано найтиповіші помилки при подачі матеріалів у пресу. І.Дуран укотре акцентував увагу на тому, що ФФЗ не втручатиметься в роботу медійників, не диктуватиме вимоги, як саме писати в пресу чи вести мовлення в ефірі, однак зауважив, що працівники ЗМІ повинні якісно, оперативно й при тому об’єктивно розповідати про побачене й почуте.

Наголошувалося, що при поданні повідомлень, репортажів, звітів із футбольних матчів для повноти висвітлення журналістам доцільно брати інформацію від тренерів (представників) обох команд-учасниць ігор, звіряти свої записи з даними офіційних протоколів, обов’язково перевіряти отримані факти й тільки тоді оприлюднювати відповідні висновки.

Присутні на зібранні також висловилися з приводу створення суто футбольної обласної газети або ж додатку-аналога, який може з’явитися вже незабаром.
Володимир ТАРАСЮК,
голова комітету зі зв’язків із громадськістю та ЗМІ ФФЗ


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 727 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: