Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Розгром Фаворита у Великих Лазах
21:12
Розгром Фаворита у Великих Лазах
14 вересня на стадіоні в с. В. Лази зустрілись лідери чемпіонату Ужгородського району: ФК В. Лази посідає перше місце, а ФСК Фаворит - друге

14 вересня на стадіоні в с. В. Лази зустрілись лідери чемпіонату Ужгородського району: ФК В. Лази посідає перше місце, а ФСК Фаворит - друге.

Тому інтрига протистояння була неабияка, господарі мали на меті збільшити відрив від переслідувачів і реабілітуватися за поразку в минулому турі, а гості мали амбітні плани скоротити відстань у турнірній таблиці до мінімуму.

Гра розпочалася із серйозного натиску господарів, які на перших хвилинах створили декілька гострих моментів, але до взяття воріт справа не дійшла. Гості намагалися спіймати господарів на контратаці, і одна з яких завершилася «вистрілом» Кучерявого, з 30-ти метрів в поперечину воріт. У відповідь футболісти В. Лаз відкрили рахунок - Андрій Бокотей за допомогою своїх партнерів опинився на ударній позиції і із-за меж штрафного майданчика пробив не сильно, але влучно: 1:0.

ФСК Фаворит намагалися гідно відповісти, але «вдома і стіни допомагають». Це стійка воріт господарів прийшла на допомогу голкіперу, коли удару завдавав Едуард Готра. Натомість господарі збільшили перевагу, захисник гостей порушив правила у власному штрафному майданчику і арбітр матчу Петро Милян, призначив одинядцятиметровий удар. Анатолій Гаврилешко з позначки не схибив: 2:0. До кінця тайму футболісти В. Лаз намагалися втілити свою перевагу в третій забитий м’яч, але на перерву команди пішли за рахунку 2:0.

Другий тайм розпочався із швидко забитого футболістами ФСК Фаворит голу. Це захисник гостей Готра Віктор підключився до атаки і зумів з правого флангу завдати точного удару по воротах господарів, місце у яких зайняв Юрій Кашка. Вболівальники трохи посперечалися відносно того, був це націлений удар, чи подача в штрафний майданчик, але м’яч опинився в сітці воріт. Результат - 2:1.

Футболісти ФК В.Лаз відразу взяли м’яч під свій контроль, заволоділи територіальною перевагою і на 64 хвилині матчу нападник господарів Віктор Сов’як забиває третій гол у ворота гостей: 3:1. За такого розвитку подій, гравці ФСК Фаворит намагалися повернути інтригу в матчі, але господарі на 71 та 74 хвилинах матчу її остаточно «вбили». Гаврилешко відзначився вдруге в матчі. Ще один гол на свій рахунок записав Євген Шандор. Рахунок стає 5:1.

До завершення матчу футболісти обох команд створили декілька небезпечних моментів і Мотильчак, який вдало скористався помилкою оборони гостей зробив рахунок матчу дуже непристойним: 6:1. У відповідь гості провели атаку, в якій захисник господарів Бойко В. дуже небезпечно зіграв у власному штрафному майданчику проти Готра Едуарда і рефері призначив пенальті. Але Мацак вкрай погано виконав покарання і рахунок не змінився. Гра завершилася і ФК В. Лази закріпилися на першій сходинці з відривом від ФСК Фаворит у 8 балів.

Після матчу шанувальники футболу відзначили, що не очікували такого результату і переконані, що цей матч піде на користь обом колективам. Особливо це стосується ФСК Фаворит, футболістам якого потрібно в дуже важкій боротьбі відстояти заслужену, але досить хитку другу сходинку в турнірній таблиці.


ФК «В. Лази» В. Лази – «Фаворит» (Шишлівці) 6:1

Голи: Бокотей, 22, Гаврилешко, 38 (пен.), 71, Совяк, 64, Шандор, 74, Мотильчак, 82 – В. Готра, 49.

В. Лази: Галаговець Ю. (Кашка, Ю., 46), Бойко В.,Головчак М. (Калиняк П., 60), Назаренко О., Мателешко О., Бокотей А., Мотильчак М.,Шандор Є.,Гаврилешко А.,Куцик В.,Совяк В.
Тренер: Ковач І.

Фаворит: Ворохта Д., Домище Л.,Ворон В.,Готра В.,Лисаченко О.,Кучерявий О.,Турега Д.,Далекорей Д.,Готра Е.,Курта А. (Мацак, 46),Кирлик В.
Тренер: Ленчик В.

Михайло Мацак

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 976 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: