Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Розгром по-хустськи від Василя Луціва
14:46
Розгром по-хустськи від Василя Луціва
Команда Володимира Циткіна здобуває результативну перемогу над миколаївським Вастом.

Розгром по-хустськи від Василя Луціва У складі сьогоднішнього суперника Хуста варто відмітити дует оборонців Сартіну та Шкіндера, які добре відомі закарпатським вболівальникам по виступам за Ужгород. Саме гості активніше і гостріше розпочали поєдинок.

На 2-ій хвилині Каранга вискочив на ворота та Ян пробив вище з 12 метрів. А вже на 4-ій хвилині стрімка атака прийшла з правого флангу, послідував простріл, а Каранга з другої спроби забив з близької відстані - 0:1.

Стартові двадцять хвилин залишились за Вастом, однак надалі господарі перехопили ініціативу і діяли вкрай ефективно у нападі.

На 23-ій хвилині Станкович виконав прицільну подачу справа на Василя Луціва, який ударом у падінні не влучив у ворота з шести метрів. Та вже за дві хвилини Василь виправився і забив вже з подачі Мердєєва - 1:1.

Ще за дві хвилини Василь Луців оформив дубль, скориставшись хорошим прострілом Станковича - 2:1.

На 33-ій хвилині Василь продовжив феєрити і ударом з 24 метрів, не без допомоги рикошету, вразив втретє ворота Рудика - 3:1. Асист на свій рахунок записав Нечосов.

По перерві підопічні Циткіни не збавляли обертів і продовжували активно тероризувати оборону суперника. На 55-ій хвилині Петро Луців віддав гольову на брата і той ударом з 17 метрів вже вчетверте переграє кіпера миколаївців - 4:1.

На 72-ій хвилині Нечосов зробив асистентський дубль вивівши Мердєєва на ворота і новодавидківський футболіст реалізував свою нагоду - 5:1.

Як мінімум двічі міг відзначитись свіжий нападник Повхан та йому забракло везіння у завершальній стадії.

Хуст здобуває видовищну перемогу на домашньому стадіоні і продовжує свою безпрограшну серію вдома. У турнірній таблиці вони йдуть у трійці лідерів. Наступну гру хустяни зіграють у п'ятницю, 21 жовтня, у Новоград-Волинську із місцевим Звягелем.


"Хуст" - "Васт" 5:1

Голи: В. Луців, 25, 27, 33, 56, Мердєєв, 72.

Хуст: Леванідов Владислав - Павлич Богдан, Іванов Владислав, Тихненко Ігор, Мердєєв Вадим - Вагін Ігор, Нечосов Євген, Станкович Іван, Пилип Микола, Луців Василь - Луців Петро
Запасні: Бєліменко Арсен, Фляшко Михайло, Повхан Іван, Боднарук Іван, Стрілець Артем, Пилип Роберт, Мороз Віталій, Лєсунов Владислав, Андріца Артем, Приходько Назар, Колчін Костянтин.

Васт: Рудик Дмитро, Боровський Андрій, Шкіндер Владислав, Сартіна Дмитро, Бабенко Артем, Толгаренко Олександр, Ярчук Дмитро, Тищенко Олексій, Каранга Ян, Стеценко Микола
Запасні: Восконян Валерій, Змієвський Сергій, Ширяєв Нікіта, Шмат Андрій, Штирбу Ян, Вітенко Євгеній.

Вилучення: Павлич і Каранга, 60 (повторні попередження за неспортивну поведінку)

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 444 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: