Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Розгром по-перечинські: у ролі жертви - "Невицький Замок" (ФОТО)
14:09
"Розгром по-перечинські: у ролі жертви - "Невицький Замок" (ФОТО)
Поєдинок у Перечині між місцевими "Карпатами" та "Невицьким Замком" вийшов багатим на голи.

Щоправда, влітали вони в одні ворота. Господарі під кінець поєдинку, як слід, покуражились, гості ж, окрім цілого міху м’ячів у своїх воротах, ще й втратили на найближчі матчі двох основних футболістів.

Проте розпочинався матч, явно не за сценарієм господарів. Уже на 2 хвилині перечинцям довелось бути в ролі наздоганяючих. Подачу з правого флангу успішно замкнув Іван Дудик.

Після пропущеного м’яча місцеві вболівальники не знітились, а навпаки - почали активніше підтримувати своїх улюбленців. І це досить швидко принесло свої плоди. Вже на 6 хвилині господарі зуміли відновити паритет на табло. Метушнею у штрафній оборонців "Невицького Замку" скористався Едуард Стецо, який з кількох метрів переграв воротаря - 1:1. 

Хвилину потому у схожій ситуації Сергій Місяйло-молодший вже міг виводити свою команду вперед ударом головою з кількох метрів. Проте перекидаючи кіпера, зробив це разом і з воротами. Цим нападник не обмежився, і вже за кілька миттєвостей він отримав ще одну можливість відзначитись. Так само не вистачило лічених сантиметрів після удару головою.

Не забиваєш ти - забивають тобі: ця теза вкотре ледь не підтвердилась. Проте іншої думки був Місяйло. Цього разу старший. Вихід Олександра Ганчака на побачення з кіпером. Останній моментально обіграний, і здавалось від голу перечинцям нікуди не дітися. Та на допомогу воротарю, та й зрештою всій команді, неймовірним чином встигає 42-річний захисник, який у карколомному підкаті рятує ворота.

Незважаючи на те, що ближче до завершення тайму перечинці, володіли ініціативою, командам довелось задовольнитися нічийним рахунком.

Перерва пішла користь господарям. Уже на початку другої половини перечинці зуміли вийти вперед. Після передачі Сергія Місяйла-молодшого вихід на рандеву з воротарем реалізував Юрій Утцюський, який згодом виявиться героєм матчу. 

На 60 хвилині рахунок вже став 3:1. Штрафний метрів з 25-ти виконує, все той же, Юрій Утцюський. Удар виходить сильним, і що головне, точним. М’яч влучає в поперечку, але від спини кіпера потрапляє прямо у ворота.

Відразу після третього взяття воріт рефері раптово вилучає відразу двох футболістів "Невицького Замку" - автора першого голу у матчі Івана Дудика та воротаря Романа Стегуру. Причиною слугували погрози арбітру, та навіть, зумисний удар м’ячем у суддю у виконанні стража воріт.

Звичайно, у меншості невиччани "посипались". Останні півгодини в обороні гостей сформувався, просто таки, "прохідний двір", чим не могли не скористатися перечинці. Хет-трик на свій рахунок оформив Юрій Утцюський за допомогою одинадцятиметрового.

Ще по голу на свій рахунок записали Максим Тритик, Євген Славко та Едуард Стецо.

У підсумку - 7:1. Перечинці здобувають, більш ніж, впевнену перемогу.


Стадіон "Карпати" Перечин. 300 глядачів

Арбітри: Денис Федяй (Виноградів)
Асистенти: Анатолій Гал, Юрій Яцкович, Едгар Біндас (Виноградів) 
Делегат: Іштван Біров (Берегово)

"Карпати" Перечин - "Невицький Замок" Невицьке 7:1

Голи: Е. Стецьо 6; Утцюський 51, 60, 70 (з пен.); Тритик 76; Славко 86; Стецьо 90 - Дудик, 2.

"Карпати" П: Синьович, Кузнєцов, Стецо, Місяйло-ст, Страшкулич, Тритик, Штулер, Ляховець, Щербанич, Утцьюський, Місяйло-мл (Славко 80)
Тренер: Едуард Стецо 

"Невицький Замок" Н: Стегура, Лаба, Диковець, Дьондя, Данко, Ільків, Дудик, Добоній, Стойка (Богдан 63), Ганчак, Костик
Тренер: Іван Матьовка

Попередження: К. Костик 26; М. Лаба 76. 

Вилучення: І. Дудик 60 (погрози фізичної розправи з арбітром); Р. Стегура 60 (навмисний удар мячем у арбітра)

Олександр Курта
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 791 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: