Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Розгромна перемога дніпрян
22:03
Розгромна перемога дніпрян
Впевнена перемога підопічних Ігора Йовічевіча.

Розгромна перемога дніпрян На жаль, гра у Дніпрі для нашої команди не задалася. Ми програємо з неприємним рахунком – 4:0. В першому таймі ми тричі пропустили від футболістів «Дніпра-1», а наприкінці другого у наші ворота залетів ще один гол. Суперник був сильнішим, а у нас, на жаль, гра не склалася, хоч ми і мали моменти забити бодай один гол.

На цей поєдинок Ігор Леонов вже традиційно не змінював схему, яка вже другий матч поспіль приносила результат. Щоправда, у самому складі були зміни – замість Ахмедзаде вийшов Книш. В іншому – все без змін. Векляк та Матіч в центрі оборони, Гончар та Синьогуб на фланзі, Месхі та Петрусенко в опорній зоні, Книш, Білоног, Кулієв – атакуючі, а Вишневський на вістрі.

На жаль, матч відразу не задався. Господарі дуже активно розпочали гру, а наша команда виявилася до цього не готовою. Прикрі помилки в середній зоні та в обороні призвели до того, що вже на 14 хвилині ми програвали з рахунком 2:0 після голів Гуцуляка та Довбика.

Після такого потужного удару (довелося навіть воротаря замінити) нашій команді було важко відійти. А суперник не збирався відпускати і вже на 30-ій хвилині Піхальонок забив ще – 3:0.

«Минайці» з усіх сил пробували відсунути гру від своїх воріт і останні 15 хвилин першого тайму провели з м’ячом – намагалися позиційно атакувати, але попереду не надто клеїлось через відсутність останнього точного пасу.

Початок другого тайму був для нас оптимістичним. На 50 і 52-ій хвилині нам вдалося створити два реальних моменти. Спочатку Кулієв навішував з флангу і Селезньов завдавав удару з близької відстані – м’яч попав у газон і полетів вище. А потім знову Кулієв виводив на удар Білонога, але голкіпер відбив.

На жаль, створити більше не вдалося – нашим атакам бракувало точних передач та і суперник особливо багато не дозволяв. Паралельно і «Дніпро-1» створювало свої моменти, які були досить гострими. І наприкінці матчу вони забили ще раз – відзначився Русин.

В підсумку на «Дніпро Арені» зазнаємо прикрої поразки – 4:0. Найбільшої в сезоні.

Віримо, що вже у найближчому матчі, який відбудеться в цю суботу, 6 листопада, наша команда реабілітується перед власними вболівальниками і подарує нам позитивні емоції.


«Дніпро-1» – «Минай» 4:0

Голи: Гуцуляк, 9, Довбик, 14, Пихальонок, 30, Русин, 89.

«Дніпро-1»: Кожокару, Кравченко, Нельсон, Сваток, Дубінчак, Батагов (Ді Франко), Піхальонок, Гуцуляк, Джурасек (Когут), Назаренко (Білл), Довбик (Русин)

«Минай»: Кучер (Пеньков, 20), Векляк, Матіч, Книш (Мякушко, 67), Вишневський (Селезньов, 41), Синьогуб, Месхі (Хахльов, 41), Гончар, Кулієв (Байдал, 67), Петрусенко, Білоног

Попередження: Батагов – Гончар, Кулієв, Матіч, Селезньов 
Прес-служба ФК "Минай"
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 267 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: