Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Розгромний камбек від "Локомотива" (ФОТО)
00:20
Розгромний камбек від "Локомотива" (ФОТО)
Програючи по ходу зустрічі в два голи футболісти Чопа змогли переломити хід матчу.

Розгромний камбек від Саме в цей день перечинці святкували день міста і тому очікували від своїх улюбленців тільки перемоги. І початок матчу складувався саме за сценарієм господарів. На 10 хвилині Ляховець виривається на побачення з голкіпером і перекидує останнього. М'яч влучає у перекладину опускається за лінію і захисник виносить шкіряного. Арбітр зараховує взяття воріт. 1:0.

Гості могли зрівняти за декілька хвилин. Після швидкого розіграшу кутового Павліш прострілив у штрафну, де Смагін з трьох метрів пробив вище воріт. Команди активно переходили центр поля і створювали момент за моментом.

Після подачі в штрафну Щербанич підкорегував політ м’яча та воротар переводить круглого у стійку. За мить подачу з кута поля на дальній стійці замикає Савко, знову голкіпер на висоті. Ще одну стовідсоткову нагоду змарнував Утцюський, якого вивів один в один Щербанич, та Юрій пробив у воротаря.

На 30-ій хвилині під час атаки правим флангом Савко віддає на Шипа, який будучи на межі офсайду, робить рейд і прострілює в район п’яти метрів, де Кривяник зрізає собі у ворота. 2:0.

Місцеві вболівальники вже списали з рахунків локомотивців і були впевнені, що перемогу перечинці не втратять. Та починаючи з другої половини тайму підопічні Яворіва потроху перехопили ініціативу і впродовж двох хвилин зрівняли рахунок.

На 38-ій хвилині після діагоналі Павленко на вході в штрафну розбирається з Мегелою і кладе круглого за призначенням. 2:1.

За хвилину Самаї біля чужої штрафної поборовся за м’яч, пройшов двох захисників і пробив з семи метрів. 2:2.

На завершення першого тайму Ляховець гостро пробив з ліва з 20 метрів, Тарасов відбив. З іншого флангу Мегела виконав подачу та шкіряний влучив у перекладину.

Тільки-но розпочалась друга половина гри, як Локомотив вже був попереду. Захисник Карпат вибиваючи м’яч влучив у Шимона і круглий рикошетом полетів у ворота, Синьович відбив та той таки Шимон першим підоспів на добивання. 2:3.

На 57-ій хвилині Олександр Яворів віддав чудову передачу врозріз, і два нападники випередивши захисників опинились з м’ячем біля воріт і Самаї легко забиває четвертий м’яч. 2:4.

В середині другого тайму гості втікли у контратаку, Повхан виводить Павленка віч-на-віч та удар Антона відбиває кіпер, Олександр Яворів ефективно грає на добиванні з 12 метрів. 2:5.

Перечинці теж не відсиджувались в захисті. Розігравши штрафний з Фрайтиком, Савко потужно пробив з 15 метрів, Тарасов впіймав. Утцюський відібрав м’яч у Кривяника і відпасував на Щербанича, який був один перед воротами, але Сергій затягнув  з ударом і захисник встиг заблокувати удар. Шип подаючи стандарт з кута поля влучив у поперечку.

На 72-ій хвилині Анатолій та Іван Павліши розіграли кутовий і останній навісив у карну зону, де Самаї головою забиває свій третій м’яч. 2:6.

Одразу ж Самаї здійснив перехоплення на чужій половині поля і замість зближення з воротарем вдарив з 20 метрів, але вище. За хвилину Шимон довгою діагоналлю знаходить у штрафній Самаї, який в один дотик переправляє круглого у рамку. 2:7.

Утцюський гостро бив з 17 метрів, воротар зіграв надійно. Удар Ляховця з 15 метрів був не точним. Смагін довгою передачею вивів Самаї один в один та Тібор пробив вище.

На 85-ій хвилині Анатолій Павліш по правому краї пройшов захисника, віддав на Задихайла, який прострілив у штрафну, де Повхан у боротьбі із захисником проштовхнув м’яч у ворота. 2:8.

Карпати вдруге у сезоні дістають вісім голів у одному матчі. Підопічні Олега Яворіва проваливши старт поєдинку надалі показали високу реалізацію своїх моментів.
 
      
Арбітр – Віктор Печунка
Асистенти – Ігор Граб, Станіслав Найда
Делегат матчу – Віктор Шварц
 
м. Перечин, стадіон «Карпати», глядачів 200
 
ФК «Карпати» Перечин – ФК «Локомотив-Чоп» 2:8

Голи: Ляховець, 11, Кривяник, 30 (автогол) - Павленко, 38, Самаї, 40, 57, 72, 74, Шимон, 46, Яворів, 63, Повхан, 85.

Карпати: Василь Синьович, Олександр Головей, Олександр Пономаренко, Ігор Мегела, Артем Бицюк, Олег Ляховець, Іван Шип, Максим Фрайтик, Євген Савко, Юрій Утцюський, Сергій Щербанич.
Запасні: Василь Бабич, Віталій Прудкий, Михайло Штулер, Сергій Керецман, Петро Белей.
Тренер – Валерій Кузнецов.

Локомотив-Чоп: Вадим Тарасов, Юрій Боднар, Петро Кривяник, Андрій Смагін, Артур Плеска, Віталій Кравчак, Олександр Шимон, Олександр Яворів, Іван Павліш, Тібор Самаї, Антон Павленко.
Запасні: Іван Кашуба, Анатолій Павліш, Дмитро Задихайло, Сергій Повхан.
Тренер – Олег Яворів.
 
Попередження: Щербанич, 63 – Яворів Олександр, 27, Павліш І., 60, Кравчак, 62.
 


Юнаки

Арбітр – Віктор Печунка
Асистенти – Ігор Граб, Станіслав Найда
Делегат матчу – Віктор Шварц
 
м. Перечин, стадіон «Карпати», глядачів 200
 
ФК «Карпати» Перечин – ФК «Локомотив-Чоп» 6:0

Голи: Іванчо, 7, Лишанич, 16, Попович, 19, 24, 29, Король, 44.

Карпати: Еллі Канда, Віталій Микита, Володимир Ковальчук, Ярослав Король, Богдан Макар, Ростислав Жолтанич, Станіслав Зизич, Віталій Кучерявий, Віталій Лишанич, Михайло Попович, Микола Іванчо.
Запасні: Євген Корпанець, Олександр Ковщун, Юрій Лабяк, Михайло Мешко, Михайло Бартованець, Артур Аміт.
Тренер – Валерій Кузнецов.

Локомотив-Чоп: Іван Кашуба, Василь Павлик, Віталій Валієв, Денис Григорчук, Олександр Сивак, Ярослав Яворів, Євген Григорчук, Євген Русин, Андрій Гаян, Мате Товт, Євген Войницький.
Запасні: Михайло Лазар, Дмитро Рунянин, Віктор Шаркань.
Тренер – Мартиненко В.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1965 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 юра  
0
МОЛОДЦІ!!! ВСІМ ГАРНО ДЯКУЮ ЗА ЄДНІСТЬ - НЕ ДИВЛЯЧИСЬ НІ НА ЩО...

الاسم *:
Email *:
كود *: