Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Розпочався судовий процес щодо банкрутства "Говерли"
14:52
Розпочався судовий процес щодо банкрутства "Говерли"
Говерла скоро може бути офіційно визнана банкрутом.

Розпочався судовий процес щодо банкрутства
Господарський суд Закарпатської області 18 липня проведе перше підготовче засідання по справі про банкрутство футбольного клубу Говерла.
 
Відповідне рішення суддя ухвалив 10 липня, розглянувши заяву голови ліквідаційної комісії ТОВ "Футбольний клуб "Говерла" про порушення справи про банкрутство. Суд визнав подані матеріали достатніми для прийняття заяви до розгляду.
 
Згідно з Єдиним реєстром юридичних та фізичних осіб, кінцевими бенефіціарними власниками Говерли є батько народного депутата України Нестора Шуфрича Іван Шуфрич, помічник Шуфрича у Верховній Раді на громадських засадах Вячеслав Черепаня та ще один громадянин України Віктор Литвиненко.
 
Статутний капітал Говерли складає 6 млн грн (5,5 млн грн – внесок "Західної інвестиційної компанії", засновником якої є Іван Шуфрич, та ще 500 тис. грн – ТОВ "РГ Сервіс", яку контролюють Черепаня та Литвиненко).
 
Нагадаємо, що в 2016 році Говерла не отримала атестат для участі в чемпіонаті України, що фактично означало припинення існування футбольного клубу.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1005 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: