Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Руські Комарівці" стартують з важкої перемоги (ФОТО)
18:48
"Руські Комарівці" стартують з важкої перемоги (ФОТО)
У першому турі першої групи Ліги чемпіонів Закарпаття "Руські Комарівці" у меншості зуміли втримати переможний рахунок.

Спарта на початку року брала участь у Кубку області, тож мала досвід ігор поза межами району, тоді як для Комарівців це був своєрідний дебют, який цілком можна вважати вдалим.

Вже на старті поєдинку номінальні гості провели швидку атаку, Терновай з лівого краю прострілив у крану зону, захисник вибив, але прямо на Магдонаса, який пробив з 20 метрів і за допомогою рикошету м’яч влітає в сітку – 0:1.

Гравці Спарти відповіли дальнім пострілом, але повз ворота. Та вже в наступній атаці знову єдиний нападник Михайло Терновай намагався пробити по воротам, та його удар заблокували, він одразу з підвівся. Підхопив м’яч та був зупинений не за правилами вже у штрафній, як наслідок пенальті. Іван Магдонас оформлює швидкий дубль, точно пробивши з одинадцяти метрів – 0:2.

За п’ять хвилин півзахисник синьо-жовтих отримав м’яч перед воротами і пробивав з розвороту з чотирьох метрів та воротар Комарівців Іраклій Гвазава парирує цей удар впритул. Господарі не покладали надій забити та в захисті суперника вдало діяли Іван Вийгеш, Михайло Лукач та Євген Ловска.

На 26-ій хвилині Євген Бізяєв виконав прострільну передачу з лівого флангу і середнянець Терновай з восьми метрів робить рахунок розгромним – 0:3.

За мить форвард синіх перехоплює м’яч у останнього захисника і пробиває з 17 метрів, але біля стійки. На 31-ій хвилині Лукач упустивши свого опонента наздогнав вже у штрафній і зачепив його, тож арбітр вдруге у матчі призначає пенальті. Та удар капітана Спарти Балана голкіпер зумів відбити.

Гра носила відкритий характер з великою кількістю моментів біля обох воріт. Терновай відпасував на Магдонаса, той далі лівіше на Бізяєва і Євген пробиває з десяти метрів та воротар відбиває. Волівчанин Райчинець вирвався на побачення з голкіпером , пробив повз нього, але заслабо і не точно. На 53-ій хвилині півзахисник Комарівців здійснив подачу у штрафну, де захисник Спарти не вдало обробив м’яч, чим одразу скористався всюдисущий Терновай, який вколотив м’яч з восьми метрів – 0:4.

Другий тайм розпочався з атак господарів, та їхнім ударам бракувало точності. На 55-ій хвилині після чергового навісу у штрафну Райчинець пробив по воротам і центральний захисник Ловска рятуючи свої ворота вибив м’яч рукою, за що отримав червону картку і пенальті у свої ворота. На цей раз Балан переграв Гвазаву – 1:4.

Після цього територіальна перевага Спарти почала зростати і Комарівці змушені були думати більше про захист. Господарі обстрілювали ворота суперника з різних дистанцій та на останньому рубежі надійно діяв кіпер, а в деяких випадках вони відверто прощали Комарівці.

В останні десять хвилин синьо-жовті все частіше збивались на подачі у штрафну, де фактурні воловецькі гравці часто вигравали боротьбу. Так на 85-ій хвилині після навісу з штрафного з лівого краю Дербаль забиває головою на дальній стійці – 2:4.

За дві хвилини після подачі з кута поля воротар грає на виході та не далеко вибиває м’яч, і Райчинець з семи метрів забиває третій гол – 3:4.

Гвазава з пересердя вибив м’яч в аут і самовільно зійшов з поля, попутно отримавши жовту картку. Тож Руські Комарівці в останні хвилини матчу залишились вдев'ятьох з польовим гравцем на воротах. Та захист гостей справився з фінальним штурмом і команда з Ужгородщини заробляє перші три очки у своїй групі. Головним героєм зустрічі став Михайло Терновай, який прийняв участь у всіх чотирьох забитих голах своєї команди.

Воловецька команда показала сьогодні гостроатакуючий футбол та були певні проблеми з реалізацією.

 
ФК «Спарта» (Воловець) – ФК «Р.Комарівці» – 3:4 

Голи: Балан І. 56 (пен.), Дербаль І. 85, Райчинець В. 87 – Магдонас І. 2, 6 (пен.), Терновай М. 26, 43.

На 31-ій хвилині Балан (Спарта) не реалізував пенальті (воротар).

Вилучення: Ловска (Руські Комарівці), 55.
 Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1189 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: