Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Рутенія» без проблем перемагає «Березний»
20:31
«Рутенія» без проблем перемагає «Березний»
На сільському стадіоні у селі Сторожниця тамтешня «Рутенія» приймала гостей з Великого Березного.

«Рутенія» без проблем перемагає «Березний»

За традицією після матчу юнацьких складів на поле вийшли дорослі гравці.

Після впевненої перемоги юнаків «Рутенії», старші футболісти Сторожниці також були налаштовані тільки на переможний результат. З турнірної точки зору ці команди були майже на однаковому рівні, адже вони були сусідами у турнірній таблиці.

Перший тайм розпочався досить рівно, жодна з команд не поспішала атакувати. Гра в основному точилась в центрі поля, було багато дрібних фолів, але жодних грубощів з боку обох команд не було. Перший по справжньому гольовий момент виник у гостей. Після чудового навісу нападник «Березного» Сема Юрій з 6-ти метрів головою пробив трохи вище воріт. Господарі хотіли відповісти на цей випад опонентам. Декілька напівмоментів були у атакувальних гравців господарів. Активністю у «Рутенії» вирізнялись : Андрусь Владислав, Рудольф Балажинець та Медведєв Віталій. Саме останьому пощастило відкрити рахунок у грі. Після чудового розрізного пасу півзахисника господарів, Віталій вибіг на побачення з воротарем «Березного» Готрою Дмитром і спокійно та холоднокровно переграв Дмитра у цій дуелі. 1-0 на користь футболістів зі Сторожниці. Незабаром на 41-ій хвилині господарі подвоїли рахунок. Після прекрасного індивідуального проходу того ж таки Медведєва Віталій, який зробив небезпечний простріл, Андрусь Владислав у порожні ворота забив гол.


У другому таймі рівна гра продовжувалась, до поки головний арбітр зустрічі не вилучив одного з лідерів Сторожниці Рудольфа Балажинця за другу жовту картку. Після цього березнянці перехопили ініціативу, але це і не дивно, адже вони грали в більшості. Не дивлячись на перевагу з боку гостей у володінні м`ячем ніякої гостроти біля воріт Марка Константина не було. Гравці «Рутенії» вправно відбивали всі атакувальні дії своїх опонентів. Вже під кінець зустрічі «Рутенія» провела дві дуже хороші контратаки, які принесли свій результат. Загорчак Євгеній за 3 хвилини оформив на свій рахунок дубль. Спочатку він вийшов на побачення з воротерем «Березного», обіграв його і в порожні ворота без супротиву забив гол. За 2 хвилини Євгеній на дальній стійці головою замкнув чудовий навіс партнера. Як підсумок результативна перемога господарів з рахунком 4-0.

 

 «Рутенія» Сторожниця  -  «Березний» В.Березний   4 : 0
Голи :
Медведєв В. 32хв, Андрусь В. 41хв, Загорчак Є. 91хв, 93хв.

Арбітр : Готра Річард
Асистенти арбітра : Вовчанський Ілля, Рогач Ян
Інспектор матчу : Шитєв Йосип

«Рутенія» Сторожниця : Жентичка І, Балажинець Р, Колобов Є, Медведєв В, Граділь О, Дьордяй Д, Лукіяник Є, Прокопець С, Жидик Ю, Марко К, Андрусь В.
Запасні : Янцо М, Загорчак Є, Гончарук М, 

«Березний» В.Березний : Готра Д, Тацак О, Кузьма Р, Геник М, Баник М, Пеняк А, Шеченко В. Сема Ю, Веселовський В, Словеньский М, Мончак В.
Запасні :  Рогач В, Біганич Р, Шоляк Л, Мордованець В.

 

Панчеко Артем

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 888 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: