Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Сартіна допомагає Миколаїву пробитись до півфіналу Кубку України
21:33
Сартіна допомагає Миколаїву пробитись до півфіналу Кубку України
Миколаїв в серії пенальті обіграв Іллічівець і вийшов у півфінал Кубка України.

Сартіна допомагає Миколаїву пробитись до півфіналу Кубку України
За 120 хвилин ігрового часу команди так і не вразили ворота один одного, проте в третій раз в нинішньому розіграші Миколаїв переміг у серії пенальті і вперше в своїй історії вийшов у півфінал Кубка України.
 
Гравці Миколаєва реалізував всі пенальті, тоді як Руслан Фомін не переграв голкіпера Юрія Чумака, а Дмитро Мишнєв пробив повз ворота.
 
Обидві команди протягом усього матчу створили достатню кількість гольових моментів - гра явно не мала завершуватися нульовою нічиєю.
 
У Миколаєва можна згадати удар на старті матчу Ваге Саркісяна і винос з лінії воріт Івана Дуця, ​​а також відмінний шанс Вадима Шавріна в самому кінці основного часу - після його удару з 10-ти метрів м'яч провів над поперечиною.
 
У підсумку, команди так і не забили, а в серії пенальті кращими були миколаївці, які і пробилися в півфінал Кубка України. Ужгородець Дмитро Сартіна реалізував третій удар з одинадцятиметрової позначки своєї команди. 

 
Миколаїв - Іллічівець 0:0 (по пен - 4:2).
 
Миколаїв: Чумак - Берко, Павлов, Буличов, Сартіна - Бессалов (Батюшін, 81), Кошелюк - Саркісян, Ковальов (Муховиков, 74), Рогозінський (Вітенко, 106) - Шаврин
 
Іллічівець: Гальчук - Насонов, Сидоренко, Дуць, Валєєв - Кольцов, Мишнєв - Кисіль (Козак, 67), Лебеденко (Нехтій, 78), Кожанов - Фомін
 
Попередження: Саркісян, Кошелюк, Буличов, Берко - Козак, Фомін
 
Вилучення: Берко, 119
 
Серія пенальті: Сидоренко - 0:1, Саркісян - 1:1, Фомін - 1:1 (воротар), Шаврін - 2:1, Мишнєв - 2:1 (мимо), Сартіна - 3:1, Козак - 3:2 , Батюшін - 4:2.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 872 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: