Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » СДЮШОР U-14 укріпляється наверху
21:21
СДЮШОР U-14 укріпляється наверху
Сьогодні на стадіоні "Спартак" місцева СДЮШОР відіграла чергові матчі ДЮФЛУ.

Сьогодні на стадіоні "Спартак" місцева СДЮШОР відіграла чергові матчі ДЮФЛУ.

За дощової, але відносно теплої погоди це був матч майже рівних суперників, із майже рівними можливостями. І якби не це «майже», то результат на табло був би щонайменше нічийним. І до речі, перша половина гри саме так завершилася. Кілька нагод для взяття воріт створили гості, але могли забивати й ужгородці. Скажімо, свій шанс у хорошій атаці упустив Мадяр.

А після перерви фортуна закрила очі на господарів. Спочатку І.Жентичка із вигідної позиції пробив повз ворота суперника, а невдовзі гостро атакував ФК «Львів». Захист СДЮШОР зіграв якось невпевнено, і після кількох невдалих спроб партнерів по команді А.Подоляк буквально заштовхнув м’яч у сітку – 1:0.

Спіймавши кураж, галичани за кілька хвилин здійснили ще один результативний випад. Знову закарпатці помилилися в обороні позиційно, і після вивіреного пасу м’яч на лівому фланзі отримав В.Дахновський. Опинившись без опіки, він швидко оцінив ситуацію, добре прицілився й із гострого кута пробив повз воротаря – 2:0.

Ужгородці спробували відігратися. І створили декілька небезпечних комбінацій. Одного разу навіть потрапили в бокову стійку. Утім і пропустити могли, зокрема коли Н.Грицак виходив сам-на-сам із К.Марком, однак голкіпер не підвів. У підсумку рахунок так і не зінився, а ФК Львів ще більше закріпився в першій четвірці групи.


Арбітр – М.Липко (Івано-Франківськ).
Асистенти – Я.Рогач (Ужгород), М.Маточка (Мукачево).
Спостерігач арбітражу – Ф.Варга (Ужгород).

Ужгород. Стадіон «Спартак». 14 градусів. Невеликий дощ. 200 глядачів.

U-16. СДЮШОР (Ужгород) – ФК «Львів» – 0:2 (0:0)

Голи: А.Подоляк, 61; В.Дахновський, 64.

СДЮШОР: К.Марко, А.Лінтур, А.Матій, Е.Русин, О.Руснак, В.Ковач (В.Андрусь, 16), Н.Слободян, І.Жентичка, В.Маргітич (С.-С.Демедюк, 55), О.Мадяр, С.Бокоч (Д.Ференц, 73).

Тренер – Іван Ковач.

ФК «Львів»: В.Дева, В.Глушко, Р.Василина, А.Подоляк (П.Онищак, 80+1), В.Вовк (В.Сукач, 74), Н.Рубай (Н.Мельник, 76), А.Вичіжанін (М.Дроботей, 72), І.Марциняк, В.Дахновський (В.Челядин, 69), В.Янчак (Р.Закорчемний, 65), Н.Грицак.

Тренер – Михайло Луцишин.

Попередження: А.Лінтур, 36; В.Андрусь, 50; Н.Слободян, 59 – Н.Рубай, 76.


Молодші СДЮШОРівці виходили на поле після поразки своїх старших ровесників. Отож доводилося і за себе постояти, і реабілітовуватися «за того хлопця». Крім того, друга позиція в таблиці давала додатковий стимул здобувати максимальний результат. Не можна сказати, що в господарів усе виходило, але багато що – факт. І грали вони якось легко, упевнено. Правда, і фортуна усміхнулася. Уже на 5 хв. у своєму карному майданчику львів’яни порушили правила, і В.Цибик холоднокровно в нижній кут воріт реалізував пенальті. Однак не лише на фарті грали підопічні Д. Пахомова. Час від часу вони проводили цікаві атаки, дві із яких завершилися узяттям воріт.

Дубль на свій рахунок записав уже інший Владислав – Яковлєв. Спочатку удало завершив атаку після передачі партнерів, коли воротар гостей дещо вибіг уперед, а потім, скориставшись таким же точним пасом, з вигідної ударної позиції теж упевнено поцілив у нижній кут воріт. Особливо слід відзначити невисокого на зріст Юліана Козуба, який вийшов на заміну й став співавтором гола. Красиво перегравши суперника, він ювелірно на хід прокинув м’яч В.Яковлєву…

Атаки ж львів’ян такого результативного завершення не мали протягом усього матчу. Отже, 3:0 і СДЮШОР надалі тримає від себе на комфортній відстані команду «УФК-Карпати» (Львів), яка йде третьою.

Арбітр – М.Липко (Івано-Франківськ).
Асистенти – Я.Рогач (Ужгород), М.Маточка (Мукачево).
Спостерігач арбітражу – Ф.Варга (Ужгород).

Ужгород. Стадіон «Спартак». 14 градусів. Невеликий дощ. 200 глядачів.

U-14. СДЮШОР (Ужгород) – ФК "Львів" (Львів) – 3:0

Голи: В.Цибик (5, із пенальті), В.Яковлєв (46; 60+3).

СДЮШОР: С.Костю, І.Лазарчук, К.Біловар, В.Мадяр (Д.Тереля, 60), Е.Ковтонюк, В.Цибик (В.Маркович, 48), М.Олень, О.Гіді, І.Рацин (І.Мартинюк, 35), О.Баран (Ю.Козуб, 53), В.Яковлєв (М.Тодавчич, 60).

Тренер – Денис Пахомов.

ФК «Львів»: В.Західний (В.Федишин, 60), Д.Іваськів (Т.Шибунька, 47), Р.Глушко, Р.Стасюк, Н.Папроцький (В.Вантух, 50), А.Лебеденко, С.Припутницький (М.Дрига, 45), А.Саламаха (В.Мариняк, 48), Т.Сенчишин (В.Паска, 60), В.Курило, Т.Хитрень (В.Колісник, 48).

Тренер – Роман Марич.

Попередження: І.Мартинюк, 44.
Володимир Тарасюк

Фото Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1208 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: