Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Юніори СДЮШОР Ужгород та "Шахтаря" провели спаринги (ФОТО)
11:50
Юніори СДЮШОР Ужгород та "Шахтаря" провели спаринги (ФОТО)
15 серпня, у Камелоті, відбулась серія товариських поєдинків між чотирьма віковими категоріями донецького "Шахтаря" та ужгородського СДЮШОР.

Юніори СДЮШОР Ужгород та У перших двох матчах, де зустрічались наймолодші футболісти 2001 та 2002 років народження, гірники з однаковим рахунком 3:0 переграли місцеві команди.

В третьому спарингу зійшлися команди Генадія Зубова та Івана Ковача. За усною домовленістю команди зіграли три тайми по 25 хвилин.

Старт поєдинку був за ужгородцями, які мали дві хороші нагоди. А вже на 4-ій хвилині, після розіграшу кутового м’яч відскочив до Русина, який розстріляв ворота суперника. Ще через дві хвилини СДЮШОР забили другий гол, теж після стандарту. Після навісу зі штрафного і боротьби у карній зоні, Петро Луців з правого п’ятачка кладе шкіряного у сітку.

На куражі господарі могли забивати і третій та вихід нашого форварда на побачення з голкіпером виявився не вдалим. Вже в середині першої двадцятипятихвилинки гірники скоротили розрив у рахунку. Нападнику гостей дали можливість прийняти і розвернутись перед штрафною, чим він і скористався - відправивши круглого під стійку. 2:1.

Незначна перевага у володінні м’ячем була на стороні шахтарів та гравці у білих футболках своєчасно відходили до своїх воріт і не давали створювати багато моментів. В деяких епізодах вище всяких похвал діяв кіпер СДЮШОР Готра.

На 11-ій хвилині другого тайму Петро Луців виконуючи передачу у штрафну потрапив у руку захиснику донеччан. Арбітр матчу Ян Рогач одразу ж вказав на одинадцятиметрову позначку. Та удар капітана Едуарда Ростоки воротар дістав у правому куті.

В завершальній стадії гри підопічні Івана Ковача почали більше прижиматися до своїх воріт та все ж таки зуміли зберегти переможний рахунок.


У грі найстаршої вікової групи теж на старті глядачі побачили взяття воріт, але на цей раз м’яч влетів у сітку наших хлопців. Гол на перших хвилинах продемонстрував відчутні проблеми у захисті синьо-чорних. Та й взагалі на протязі всієї зустрічі підопічні Миколи Фанти не змогли нав’язати боротьбу іменитому супернику. Лічені рази ужгородці змушували працювати оборону гостей.

Наставник донеччан Валерій Рудаков інколи змушений був підганяти своїх гравців, які зважаючи на слабкість суперника, збавляли обороти.

Впродовж матчу гірники відпрацьовували свої атакувальні комбінаційні дії. В першому таймі це призвело до трьох голів, в принципі як і в другому. Та рахунок міг бути значно більшим.

U-14 СДЮСШОР – U-14 ФК «Шахтар» – 0:3
U-15 СДЮСШОР – U-15 ФК «Шахтар» – 0:3
U-16 СДЮСШОР – U-16 ФК «Шахтар» – 2:1
U-17 СДЮСШОР – U-17 ФК «Шахтар» – 0:6
 
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 2242 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: