Головна » Усі публікації » у світі » СДЮСШОР 09 та "Зінедін" 09 беруть золото та срібло у Словаччині (ФОТО)
13:04
СДЮСШОР 09 та "Зінедін" 09 беруть золото та срібло у Словаччині (ФОТО)
На минулих вихідних у місті Вранов над Топлов відбувся дитячий турнір серед гравців 2009 року народження.

СДЮСШОР 09 та В турнірі взяло участь 14 команд, які були розділені на дві групи. Серед учасників були і дві ужгородські команди СДЮСШОР та Зінедін. 

У першій групі виступав Андрій Ізай із своїми вихованцями. Перша гра з «Фіалки» Вранов закінчилась на користь господарів 1:2. Надалі Зінедін впевнено перемагав своїх суперників – СДЮСШОР-2 Ужгород 3:0, ЦФТ «Гірлс» Вранов 8:2, ЦФТ «Неаполь» Гуменне 7:0, ЦФТ Сачуров – Длге Клцово 3:0, «Тюльпани» Вранов 4:1.

У чвертьфіналі вони зіграли 2:2 з «Пупаві» Вранов, але краще пробили пенальті і виграли 3:2. У півфіналі поквиталися за першу поразку на турнірі із «Фіалками» Вранов, здолавши їх 1:0. У фіналі вони поступилися ФШ Ужгород, тобто першій команді СДЮСШОР 2:4.

Найкращим бомбардиром Зінедіну став Самуїл Руденко, який забив 10 голів. Серед окремих номінацій нагороду кращого воротаря отримав зінедінівець Максим Машкаринець.

Підопічні Івана Ковача на груповому етапі здобули п’ять перемог 7:0, 4:1, 5:0, 4:0, 3:1 і зазнали однієї поразки 2:3. І зайнявши друге місце у групі вони пройшли у чвертьфінал, де розгромно виграли у господарів 7:0. У півфіналі СДЮСШОр був сильніший за Ювентус Гуменне 4:1. У вирішальному матчі зійшлися дві ужгородські команди, які трохи більше місяця вже зустрічались в офіційних матчах і тоді кожна з команд виграла по одному разу. На словацьких змаганнях перемогу святкували СДЮСШОР вигравши 4:2 у своїх земляків.

За словами Івана Ковача, турнір був доволі цікавим, і він виділив усю команду за старанність, дисципліну, самовіддачу. Дуже добре зіграли Валентин Домище, який забив 17 м'ячів, Сергій Готра, який забив 10 м'ячів, Крістіан Добра, також на високому рівні зіграв воротар Олександр Ковач.
Lobda
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: у світі | Переглядів: 1501 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: