Головна » Усі публікації » на Закарпатті » СДЮСШОР поступається молодшим шахтарям (ФОТО)
23:40
СДЮСШОР поступається молодшим шахтарям (ФОТО)
Ужгородські юніори не змогли нічого протиставити команді Генадія Зубова.

СДЮСШОР поступається молодшим шахтарям (ФОТО)

На старті поєдинку не зрозумілі дії в захисті чорно-синіх призвело до призначення пенальті. Жентичко збив нападника і Назаренко впевнено реалізував вирок арбітра. Далі гра перемістилась на деякий час в центр поля.

Господарям мало що вдавалося сконструювати попереду, а от гірники завдяки комбінаційним діям тримали все під контролем. На 20-ій хвилині підключення крайнього захисника Карякіна стало результативним. Павло чудовим ударом з правого кута штрафної метрів з 19 закинув круглого за комірець голкіперу.

Ужгородці атакували вкрай рідко та все ж таки мали свої шанси. Бокоч з 14 метрів пробивав без перешкод та вдарив мимо дальньої шістки. Ще одного разу Андрусь вивів на побачення з воротарем Мадяра та той поцілив прямо у Гурського, який вийшов з воріт.

В другій половині Шахтар не дав розбігатися супернику, переграючи його у багатьох компонентах. Під кінець міг бути і треті гол та після прострілу Максименко влучив у перекладину воріт Марка.

Підопічні Зубова займають третє місце у групі, Ужгород – останнє.  

 

Арбітр – Юрій Шимон

Асистенти – Валерій Шкура, Євген Зан

 

с. Камяниця, стадіон Камелот

 

СДЮСШОР – Шахтар-00 0:2


Голи: Назаренко, 4 (з пен.), Карякін, 20.


СДЮСШОР: Вадим Тарасюк, Едгард Русин, Іван Жентичко, Артур Матій, Адріан Лінтур, Владислав Андрусь, Назар Слободян, Санду Бокоч, Олександр Мадяр, Віктор Довганюк, Василь Маргітич.

Запасні: Костянтин Марко, Артур Пукіш, Іван Дебич, Віктор Луцяк, Віталій Бедьо, Станіслав Качур.

Тренер – Микола Фанта


Шахтар-00: Ілля Гурський, Павло Карякін, Вадим Білокур, Павло Шушко, Ігор Снурицин, Артем Назаренко, Ярослав Доброхотов, Віталій Лесков, Данило Литовченко, Максим Максименко, Кирило Вишняков.

Запасні: Роман Мяносянс, Максим Таловеров, Данило Аненков, Антон Байдал, Олександр Вашуленко, Дмитро Прокопчук, Богдан Приблуда, Єгор Вячистий.

Тренер – Генадій Зубов.


Попередження: Жентичко, Слободян – Снурицин.

Тарас Галушка

 

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 728 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: