Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Сеанс антихімії в Кінчеші
14:43
Сеанс антихімії в Кінчеші
Про те, як «крилаті хижаки» камбеком приборкали норовливих «академіків», дізнавайтесь далі

Сеанс антихімії в Кінчеші За проведеними сезонами в Західній зоні підопічні Криси цілком можуть вважатись старожилами цього дивізіону. Їх недільні суперники теж давно відомі на такому рівні, однак були перерви, які навряд чи посприяли повноцінному розвитку футболу на Перечинщині, бо гравці були змушені шукати щастя не тільки за межами тодішнього ще діючого, славного своїми грибозбиральними й не тільки традиціями, району, а й за межами Закарпаття. Утім, характеру підопічним Василя Стеця не позичати, бо з перших хвилин, незважаючи на досить значну цього разу фан-зону господарів, намагались захопити контроль над м’ячем та перебігом матчу. Спочатку більше бігли вперед по центру й перший, досить небезпечний, удар від Іванчо на 3-й хвилині стався саме звідти. М’яч полетів поруч із правою дев’яткою. 

Певну перевагу своїх відчули уболівальники гостей, яких хоча й не було стільки як місцевих, та їх співочий голос був чутний на всіх лавках славного автоторгового центру, а вогні які вони запускали в життя змушували старожилів місцевого футбольного господарства замислюватися щодо того, чи викликати відповідні служби або брати відра й показати вогню справжню сирість. Надалі гості з досить однаковим інтервалом ще кілька разів били в напрямку брами Фанти, та той навіть не реагував, бо такі м’ячі його антропометрії, м’яко кажучи, не доступні. 

«Соколята» відповіли зі стандарту, коли Надь відгукнувся на подачу з кутового з правого флангу від Микульці й головою пробив метрів із десяти, та Мучичка з партнером із захисту опинились на перепоні й ліквідували небезпеку. На 15-й хвилині Король, що підтримав наступ своїх правим флангом, наважився на удар із досить дальньої дистанції й м’яч, рикошетом від опонента, летів на Троніщака, що був на дуже хорошій позиції, та Олександра на якусь мить випередив Фанта й не дав жодних шансів. Та за якусь мить і він був безсилим відвернути футбольний фатум, коли захисники недалеко від своєї одинидцятиметрової позначки залишили без нагляду Іванча. Микола змістився вправо й метрів із десяти влучив точно під ближню стійку. Фанта не дотягнувся й був змушений виймати – 0:1.  

«Крилаті» з допомогою середніх та коротких передач намагались перехопити ініціативу, та гравці захисного плану гостей вдало підстраховували один одного, використовуючи дрібний фол. Це додавало нервовості й необовязкових втрат. Так на 24-й хвилині Жолтанич зробив перехоплення від Сугоняка й віддав на Іванча. Микола одним дотиком прийняв й дуже швидко, метрів із двадцяти п’яти, пробив і зловив Фанту на протиході. Летіло низом із відскоком від газону й, на щастя для Віталія, що взагалі не реагував, у сантиметрах від лівої шістки. Через дві хвилини Жолтанич подав із кутового на ближній край штрафного майданчика на Іванча, що влучно пробив метрів із пятнадцяти, та Фанта зреагував. Іванов у відповідь метрів із тридцяти влучив у лівий кут. Мучичка у падінні відбив. Це додало наснаги господарям і вони поступово перевели гру на чужу половину поля. Семків дальнім пасом знайшов недалеко на ділянці перед чужою карною зоною Дранчака. Михайло коротко віддав на Степанова й Богдан метрів із чотирнадцяти влучив у ближній лівий кут. Мучичка парирував. Та трохи згодом партнери ще раз віддали дальню передачу на Дранчака. Михайло середнім пасом знову віддав на Степанова, який метрів із десяти перекинув виставлені вгору руки воротаря так, що залетіло під дальню ліву стійку – 1:1.           

Через три хвилини Микульця подав із правого флангу на ділянку перед дальнім лівим краєм штрафного майданчика на Дранчака. Михайло пробив над поперечиною лівої частини воріт. За мить постріл у відповідь від Іванчо Фанта перевів на кутовий. Незадовго до перерви Павлик непогано подав з кутового з лівого краю й м’яч рикошетом від плеча Мегели полетів у напрямку воріт, та Кузнєцов опинився на шляху його польоту й зупинив.      

На старті другого тайму Сугоняк подав у штрафний майданчика на Корпоша, який пробив вище поперечини. На завершенні атаки по центру Сугоняк віддав наліво на Дранчака. Михайло побачив, що Мучичка вибіг із вотіт й метеликом спрямував м’яч під поперечиною. Василь вчасно зробив кілька кроків назад і зумів перевести на кутовий. Після подачі Сугоняка з цього стандарту було кілька рикошетів, а далі Дранчак пробив і м’яч рикошетом від Дьонді залетів за спину Мучичці, який знову вибіг із воріт – 2:1. 

Трохи згодом Микульця подав у карну зону зі штрафного з центра поля на Дранчака, який із лету пробив вище воріт. Далі Семків та Дранчак розігнали наступ із правого флангу й виконали подачу на дальню частину штрафного майданчика. Павлик у падінні головою метрів із дванадцяти бив дуже небезпечно, бо Мучичка не реагував, спрямував м’яч поруч із ближньою стійкою. Рогач у відповідь подав із правого флангу на Мешка. Юрій пробив теж у падінні, та Фанта відбив. Потім Король подав із правого флангу на Ригана, який пробив повз праву стійку.    
 
На 76-й хвилині Кузнєцов заробив штрафний метрів із сорока п’яти. Король ударом-прострілом спрямував м’яч в сантиметрах поруч із правою стійкою. Ще краща нагода була трохи пізніше, коли Страшкулич віддав на Кузнєцова. Віталій обіграв двох гравців і прострілив на Белея. Петро перебував по центру метрах у восьми й міг обирати будь-який кут воріт для 99-відсоткового завершення, та спрямував м’яч вище цілі. На 85-й хвилині Жолтанич завершив атаку лівим флангом ударом з відскоком у ближній кут. Фанта відбив і забрав. Через три хвилини Дранчак на фініші наступу по центру пробив у відповідь метрів із двадцяти двох, з відскоком від газону. Мучичка зреагував. Далі ні в основний час, ні в доданий навіть такого не створили, тому «Сокіл» довів справу до перемоги.   
 

Арбітр – Іван Грубінка
Асистенти –  та Томаш Бабич
Делегат ФФЗ – Іван Кувік

15 серпня, с. Кінчеш, ясно і спекотно, 150 глядачів

«Сокіл» Кінчеш – «Хімік» Перечин – 2:1 (1:1)

Голи: Степанов, 35 – Іванчо, 16, Дьондя, 51 (автогол).

«Сокіл»: Віталій Фанта, Юрій Микульця, Олександр Яхимець, Томаш Надь, Валентин Павлик, Девід Ніцкулич, Іван Корпош, Дмитро Іванов (Михайло Дранчак, 32), Олександр Семків, Ігор Сугоняк (Сергій Грисьо, 65), Богдан Степанов (Олександр Бертич, 78), 
Запасні: Степан Кундрик, Олег Пацкан, Іван Шкирта, Олександр Гряділь,    
Старший тренер – Іван Криса.

«Хімік»: Василь Мучичка, Ігор Мегела (Богдан Страшкулич, 56), Богдан Макар (Віктор Герзанич, 75), Ярослав Король, Віталій Рогач, Олександр Троніщак (Петро Белей, 70), Віталій Кузнєцов, Владислав Риган (Микола Радченко, 73), Ростислав Жолтанич, Василь Дьондя, Микола Іванчо (Юрій Мешко, 67),
Запасні: Юрій Скубенич,  
Тренер – Василь Стецьо.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 592 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: