Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Сенсаційний результат у Березному
13:36
Сенсаційний результат у Березному
27 вересня у Великому Березному на місцевому стадіоні зустрілися березняни та «Ракошино».

Сенсаційний результат у Березному З турнірної точки зору фаворитом вважалося «Ракошино». Адже вони  на декілька сходинок були вищі від «Березного», який знаходився на перед останній сходинці в заліку всіх команд.

Перший тайм активніше розпочали господарі, вони відразу без розвідки почали атаку на ворота ракошинців. Було видно, що саме це спантеличило гостей, адже вони явно не очікували такого початку від березнян. І багаточисельна глядацька аудиторія, яка не дивлячись на дрібний дощ зібралась на стадіоні, заводила своїх героїв і «несла» їх вперед. Як наслідок на 19 хвилині невідпорним  ударом з 20 метрів Микола М. Словенський  відкрив рахунок у грі.

Після цього «Березний» продовжив натиск на ворота гостей. Своєю активністю виділявся Микола В. Словенський , він був координатором атак своєї команди, саме через нього проходили всі комбінації господарів. Неодноразово свою команду від пропущених голів рятував голкіпер гостей Олександр Пуга . Під кінець першого тайму «Ракошино» схаменулося, прокинулося і потихеньку теж почали створювати моменти.  Нападник гостей Олександр Вацьо опинився на ударній позиції, але м`яч після його удару пролетів трохи вище воріт.

Другий тайм розпочався так само як і перший, з надвпевненої гри Березного. І вже на 49-ій хвилині Анатолій Пеняк подвоїв перевагу своєї команди. 2:0. Стадіон у Великому Березному майже вибухнув від радості. Атмосфера була фантастичною.

Попри пропущений гол гості намагалися переломити хід гри, і провели декілька хороших атак, але того дня щастя було на боці господарів. На 52-ій хвилині нападник «Ракошина» Андрій Доктор обіграв опонента і небезпечно пробив у ближній кут воріт, але голкіпер господарів Дмитро Готра продемонстрував прекрасну реакцію і парирував цей постріл.

В середині другої половини, а саме на 75-ій хвилині, «Березний» забий третій гол. Захист Ракошинців допустився грубої помилки при створенні штучного положення поза грою. Цим скористався Сема Юрій. Він вийшов на рандеву з Пугою, обіграв останнього і у порожні ворота відправив круглого у сітку воріт гостей. Більше того, через 3 хвилини після навісу з кутового той самий Юрій Сема прекрасно зіграв головою і оформив дубль. 4:0.

Далі команди просто догравали матч. Впевнена перемога «Березного». А «Ракошино» напевно недооцінило  свого опонента, адже ця команда є дуже хорошою і так програвати не в стилі ракошошинців.


Арбітр - Юрій Шимон
Асистенти - Ян Рогач, Еміл Головей
Делегат матчу - Анатолій Плеханов

«Березний» - «Ракошино» 4:0

Голи: Словенський М.М., 19, Пеняк, 49, Сема, 75, 78.

ФК «Березний»: Готра Д., Пекар П., Савка Ю,. Веселовський В., Біганич Р., Канюк Р., Попович М., Словенський М.В., Словенський М.М., Сема Ю., Пеняк А.
Заміни: Тацак О., Поляк О., Тряско Я., Кузьма Р.

ФК «Ракошино»: Пуга О., Логойда Ю., Меденцій А., Яцина Ю., Чорней М., Ремета В., Кваковський І., Морщук М., Морщук А., Доктор А., Вацьо О.
Заміни: Ласло М., Когутич О., Рущак С., Товт А.

Попередження: Попович Мар`ян.
Ян Рогач
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 870 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: