Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "​Середнє" і "Вільхівці" грають внічию (ФОТО)
18:19
"​Середнє" і "Вільхівці" грають внічию (ФОТО)
У центральному матчі сімнадцятого туру Вищої ліги глядачі так і не побачили голів.

Вільхівчани приїхали на виїзний матч із відчутною підтримкою – близько двох десятків вболівальників активно вболівали за свою команду.

Гра розпочалась без розвідки, одразу гравці почали діяти на максимальних швидкостях. Господарі проводили багато часу на підступах до штрафної суперника, але моменти виникали не часто. Один з перших не використав Жаренко, коли після відскоку він пробивав з вигідної позиції з 12 метрів, але не влучив у рамку.

Трохи згодом середнянці розіграли штрафний і Нурієв бив з 20 метрів, Ковач забрав. На 23-ій хвилині гості відповіли трохи гостріше. Після подачі з стандарту Жоффчак скинув м’яч на протилежний бік карної зони, де Апіян пробив з гострого кута, Мучичка відбив.

Вільхівці перевели гру на чужу половину і створили ще декілька гострих моментів. Апіян зі штрафного метрів з 35 потужним ударом провірив на надійність кіпера, Мучичка відбив перед собою, а Кардач не зміг добити у боротьбі із захисником.

Михайло Фіцай замість прострілу вирішив вдарити по воротам з правого краю, воротар перевів на кутовий. За мить ще один штрафний у виконанні Апіяна, тепер вже з 20 метрів. Арутр поцілив у рамку, голкіпер відбив та знову на підборі нікого.

Та під звершення першого тайму Середнє двічі могла виходити вперед. Беца прострілив з-під Куцина справа, Соскида з чотирьох метрів пробив зовсім поруч з ближньою стійкою. В іншому моменті Жаренко з лівого краю штрафної пробивав без перешкод та Ковач зіграв надійно.

Загалом гра проглядалась на одному диханні, без якихось затримок, що не може не радувати вболівальників.

Після перерви господарі збільшили тиск на захист суперника, який практично всі сорок п’ять хвилин змушений був відбиватися. Активний Лендєл прорвався правим краєм у штрафну і робив гострий простріл, Товт заблокував. За п’ять хвилин знову Сергій виконує передачу на Жаренка та Іван з п’яти метрів пробив вище.

Підопічні Дьордя важко долали ешелоновану оборону тячівців. Жаренко намагався прорватися по центру, пройшов трьох опонентів та Грубінка в останній момент нейтралізував вихід сам на сам.

Далі хороші нагоди мав Нурієв. Його удар з штрафного з 20 метрів пройшов вище. Ще один постріл Анатолія з гри, після рикошету влучив у стійку. Під завісу зустрічі господарі часто навішували у штрафну, та поборотися там було нікому, адже Соскида та Жаренко вже відпочивали. А удари Шукаля та Дениса Пахомова були легкою здобиччю воротаря.   

Як підсумок нічия, яку вільхівчани вибороли у Середньому. Обидві команди збільшують відставання від третього місця.
 
 
Арбітр – Михайло Лялюк
Асистенти – Тарас Шопа, Вадим Рубей
4-й арбітр – Ян Рогач
Делегат матчу - Михайло Попович
 
смт Середнє, стадіон «Виноградар», глядачів 150
 
ФК «Середнє» - ФК «Вільхівці»
0:0
Середнє: Євген Мучичка, Юрій Дрозд, Денис Чокнадій, Василь Беца (Олександр Пахомов, 67), Олександр Назаренко, Іван Ковач (Юрій Шукаль, 50), Анатолій Нурієв, Андрій Лазар (Михайло Стегура, 61), Іван Жаренко (Мирон Гулович, 79), Сергій Лендєл (Павло Могіш, 93), Руслан Соскида (Денис Пахомов, 50).
Запасні: Михайло Костюк.
Тренер – Вадим Дьордь.

Вільхівці: Іван Ковач, Михайло Матяш, Володимир Товт, Мирослав Скрип, Василь Терпак, Михайло Фіцай (Іван Грубінка, 68), Іван Куцин, Віктор Жоффчак (Йосип Бессага, 93), Володимир Кардач, Василь Габор (Михайло Бенко, 81), Артур Апіян (Юрій Мандич, 86).
Запасні: Юрій Солодовник.
Тренер – Юрій Бучок.

Попередження: Апіян, 43, Грубінка, 70, Кардач, 71.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1302 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: