Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" крупно перемагає свалявців (ФОТО)
19:02
"Середнє" крупно перемагає свалявців (ФОТО)
Підопічні Василя Ропонича через брак замін відіграли один тайм у меншості.

Сам матч розпочався майже на півтори години пізніше, ніж всі інші, тож вболівальники, які прийшли у встановлений федерацією час могли спостерігати хіба за будівельними роботами на сусідньому полі.

Команди розпочали гру досить активно. Вже на другій хвилині Соскида виривався на ворота і пробив з 16 метрів у правий кут та голкіпер виручив свою команду. Гості одразу відповіли – Молнар вийшов один в один та воротар на якусь мить випередив нападника і вибив та прямо на Островку, який цілив з 30 метрів у пусті ворота, але не влучив.

На 17-ій хвилині через травму покинув поле Молнар і полянці використали свою єдину заміну. Господарі почали підтискати суперника і створювати багато моментів. Так Пахомов бив з 20 метрів, але мимо. На 20-ій хвилині Лендєл запустив по правому фланзі Бецу, який навісив у штрафну на Соскиду, який пробив головою та Безик з другої спроби забрав. Та вже через дві хвилини середнянці домоглись свого. Нурієв перехопив м’яч в центрі поля, пройшов з ним до підступів штрафної і сильно пробив в кут – 1:0.

Через десять хвилин Ковач віддав на Лендєла направо, Сергій подав прямо на Соскиду і той забиває головою з шести метрів – 2:0.

Аналогічна атака відбулась через три хвилини, знову подача Лендєла і Руслан вдруге забиває головою – 3:0.

За мить Лендєл увійшов справа у штрафну і відпасував на Соскиду та Руслан з 8 метрів пробив вище. Під завершення тайму Гулович пробивав з 20 метрів, м’яч зачепив захисника влучив у поперечку. Півзахисник Поляни, що вийшов на заміну зазнав ушкодження і на другий тайм уже не вийшов. Тож гості змушені були грати у меншості.

Вже на 49-ій хвилині підопічні Дьордя збільшили рахунок у грі. Назаренко пробив з 10 метрів, після рикошету м’яч влучає у штангу, а першим на добиванні був Соскида – 4:0

Через три хвилини Нурієв потужно пробив з 17 метрів. Безик парирує та Соскида знову тут як ту і забиває свій четвертий м’яч – 5:0.

Поляна не сідала глибоко в захист і грала в три захисники. Лише 55-ій хвилині вони вибігли в атаку і Станкович пробивав з гострого кута та Костюк на місці. На 57-ій хвилині Нурієв підібрав круглого у штрафній і з 10 метрів пробиває кіпера – 6:0.

Господарі повністю контролювали хід зустрічі і багато атакували. Один Соскида міг ще мінімум тричі забивати та більше не зміг переграти воротаря. В середині тайму Островка серйозно потривожив Костюка, коли завдяки індивідуальній майстерності увійшов у штрафну з лівого краю і влучив у поперечку.

Стегура вийшов на хорошу ударну позицію і намагався перекинути воротаря та Безик прочитав і забрав круглого. На 84-ій хвилині Назаренко прорвався з правого краю у штрафну і потужно пробив з 10 метрів – 7:0.

Та останнє слово було за полянцями. Островка знову пробивав з лівого краю та заробив лише кутовий. Після подачі воротар грає на виході і вибиває кулаком, Власик був першим на підборі і зльоту пробиває з 24 метрів точно під перекладину – 7:1.

Середнє легко розправляється з суперником, який грав половину гри у меншості.  
 
 
Арбітр – Вадим Запрутняк
Асистенти – Яна Сащина, Ігор Гарлач
4-й арбітр – Євген Зан
Делегат матчу – Ярослав Маєревич
 
смт Середнє, стадіон «Виноградар», поле №2, глядачів 100
 
ФК «Середнє» - ФК «Поляна» 7:1
 
Голи: Нурієв, 22, 57, Соскида, 34, 37, 49, 52, Назаренко, 84 – Власик, 88.
 
Середнє: Артем Блох (Михайло Костюк, 46), Юрій Шукаль, Юрій Дрозд, Василь Беца (Павло Могіш, 51), Мирон Гулович, Іван Ковач, Денис Пахомов, Руслан Соскида (Андрій Лазар, 71), Олександр Назаренко, Анатолій Нурієв (Василь Маркович, 64), Сергій Лендєл (Михайло Стегура, 46).
Запасні: Денис Чокнадій, Максим Олень.
Тренер – Вадим Дьордь.
 
Поляна: Михайло Безик, Артур Русин, Михайло Власик, Едуард Мельник, Мирослав Реслер, Максим Бочко, Ілля Ропонич, Іван Станкович, Ігор Цоліган, Євген Островка, Дмитро Молнар (Василь Русин, 17).
Тренер – Василь Ропонич.
 
Попередження: Маркович, 71 – Реслер, 30. 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1100 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: