Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" мінімально переграє виноградівців (ФОТО)
19:19
"Середнє" мінімально переграє виноградівців (ФОТО)
Підопічні Василя Варги вперше перемагають принципового суперника.

На резервному полі Середнього пройшов центральний поєдинок Кубку ліги, який мав дати відповідь на перспективи команд у боротьбі за кубок. Севлюшці приїхали з відчутною підтримкою і мали намір в черговий раз здолати сильного супротивника. Господарі без двох вилучених у Поляні основних гравців (Кундрик та Хоменко) готові були дати бій лідеру чемпіонату.
 
Команда Слюсара розпочала активно, але до загострень доходило дуже рідко. У стартовому складі Севлюша був відсутній чистий форвард, тож на вістрі часто опинялись Ковня та Реплюк. Ребрик та Чедрик розпочали на лаві запасних, а Луця був відсутній. Середнє ж навпаки, мало більш атакувальний склад гравців на полі.
 
На 7-й хвилині біло-зелені здійснили перехоплення на чужій половині і вивели Нурієва на ударну позицію, але з 19 метрів нападник пробив вище. У відповідь Ковня пробив з 21 метру, але також повз ворота. Значно гостріше було коли Качур подав справа, Гулович на прийомі обійшов воротаря, але не зміг завдати вирішального удару, захисники швидко вибили м’яч.
 
Гості відповіли навісом Чонки, який полетів у рамку воріт, Кучінка відбив, Мішенін добивав з восьми метрів та не влучив у ближній кут. На 18-й хвилині Мішенін з правого краю віддав на протилежний край штрафної, де Чонка пробив в один дотик, але над воротами.
 
З часом середнянці почали перебирати контроль над грою і все частіше загрожували воротам Козара. Після вкидання ауту Бако пробивав з семи метрів, але вище. На 28-й хвилині Чонка пробив з 22 метрів, воротар впіймав. На 33-й хвилині підопічні Варги розгорнули швидку атаку три в два, на завершенні якої Нурієв з правого краю з десяти метрів пробив повз кіпера – 1:0.
 
Атакуючі гравці Середнього постійно тримали в напрузі оборону суперника, Качур, Нурієв та Якима завжди були готові відгукнутися на довгу передачу з глибини поля. Василь Куделко потужно пробив з штрафного з 24 метрів, але біля стійки. На 43-й хвилині вже Бако прицільно пробив з стандарту, Козар у стрибку рятує свої ворота від голу, перевівши на кутовий. Подачу від Бако з кута поля замкнув головою Куделко, та Вашкеба виніс шкіряного з лінії воріт. На 44-й хвилині Куделко знову пробив із штрафного з 30 метрів, воротар забрав.
 
У перерві тренер виноградівців провів серйозну розмову із своїми підопічними і вони вже активніше йшли вперед у другому таймі. Та всі підходи до воріт господарів були перекриті.
 
На 56-й хвилині Нурієв здійснив перехват і вивів Якиму практично сам на сам, але Василь вдарив слабо і воротар забрав. На 68-й хвилині кутовий від Бако на дальній стійці замикав Якима, але якимось дивом не влучив у рамку. За хвилину Нурієв асистує Качуру та Іван з 14 метрів б’є вище.
 
Гості лише на 71-й хвилині змогли серйозно потурбувати Кучінку. Бандурович наважився на дальній удар, який вийшов сильним та точним, воротар перевів на кутовий. Ще один гострий момент виник на 80-й хвилині, коли Чонка зліва віддав на Вашкебу, удар якого з 20 метрів Кучінка перевів на кутовий.
 
На більше виноградівці не спромоглись. Не допомогли вихід Ребрика на початку другого тайму та Чедрика наприкінці гри. Тож Середнє вперше в цьому році перемагає Севлюш і покращує свої шанси на перемогу у цьому турнірі. Севлюш матиме дуже мало часу, щоб покращити свою гру в атаці перед матчем-відповіддю з Миколаєвом.
 
 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Ігор Гарлач, Томаш Бабич
Делегат матчу – Віктор Наскалов
 
смт Середнє, стадіон «Виноградар», поле №2, глядачів 150
 
ФК «Середнє» - ФК «Севлюш» Виноградів 1:0
 
Голи: Нурієв, 33.
 
Середнє: Павло Кучінка, Станіслав Котьо, Юрій Дрозд, Василь Куделко, Василь Горський (Михайло Трухан, 36), Мирон Гулович, Дмитро Рацин, Олександр Бако, Василь Якима (Мирослав Бундаш, 86), Іван Качур (Петро Кенийз, 89), Анатолій Нурієв.
Запасні: Артем Блох, Михайло Костюк.
Тренер – Василь Варга.
 
Севлюш: Василь Козар, Андрій Ломага, Андрій Гладиш, Іван Бандурович, Борис Ковня (Денис Ребрик, ) Юрій Чонка, Василь Ковтун (Михайло Чедрик, 82), Михайло Реплюк, Віктор Чумак, Василь Вашкеба, Дмитро Мішенін (Олексій Остафійчук, 59).
Запасні: Віталій Гринишин, Юрій Мешко, Віктор Микуляк, Артур Вайда.
Старший тренер – Валентин Слюсар
 
Попередження: Качур.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1409 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: