Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" на останніх хвилинах вириває перемогу (ФОТО)
21:02
"Середнє" на останніх хвилинах вириває перемогу (ФОТО)
Підопічні Валентина Слюсара не змогли у другій грі за день здобути очки.

Дивно, що цю гру не перенесли на день раніше або пізніше, так як команда Слюсара в цей же день в 13.00 зіграла з дніпропетровським «Дніпром»  у чемпіонаті України U19 (і виграла 2:0). На початку сезону велику кількість матчів було перенесено, зокрема і через підготовку до Кубкових матчів, а от грати в один день два матчі для 18-19-річних гравців виходить норма. Поєдинок розпочався на годину пізніше (у 18.00).  

У середнянців у цьому чемпіонаті забивали лише дві людини – це Соскида і Жаренко, і обоє сьогодні були відсутні. Також не було Шукаля, Стегури та Дениса Пахомова. Відтак ослаблений склад господарів зменшував їх шанси не тільки на успіх, але й на забитий гол. У Спартакуса вийшло шість гравців в основі, які починали в старті гру з Дніпром, декількома годинами раніше. Та по ходу гри Слюсар використав всі заміни.

Зустріч почалася рівно - команди по черзі ходили до чужих володінь, намагаючись створити щось біля воріт суперника. Гості діяли досить організовано, на порядок більше атакуючи. Однак до ударів доходило рідко і справлялось враження, що матч тренувальний.

В одному з епізодів воротар Мучичка вибіг за межі карної зони на перехоплення і випадково зіграв рукою. Штрафний взявся пробивати Рацин, але не влучив у рамку. Ще один напівмомент виник після подачі з кута поля, Гогерчак пробив головою над поперечкою.

Другий тайм кардинально не відрізнявся від першого - команди продовжували йти вперед, пресингували один одного і намагалися забити гол. Більш активними виглядали господарі.

На 61-ій хвилині після чергової жорсткої боротьби Гаврилешка і Федака, Анатолій отримує другу жовту і залишає Середнє в меншості. Та на гру ужгородців це не сильно вплинуло. Лише одного разу Галац пробив над воротами з 20 метрів. На більше жовті не спромоглися.

На останніх хвилині основного часу Машталір сфоливши у центрі поля висловив невдоволення свистком арбітра і також дістав червону картку.

Поєдинок йшов до логічного завершення. Та підопічні Дьордя в додатковий час вибігли в контратаку, Сегедій прострілив у штрафну з правого флангу, Довганюк поборовся з Федаком за м’яч і влучно пробив з шести метрів. 1:0.

В таких випадках пишуть, що тренер зробив ключову заміну випустивши на поле гравця, який приніс перемогу. Хто-зна який би був результат матчу, якби команди підходили до матчу в рівних умовах.
 
 
Арбітр – Юрій Бобаль
Асистенти – Сергій Боднар, Денис Дудаш
4-й арбітр – Валерій Шкура
Делегат матчу – Іван Головко
 
с. Середнє, стадіон «Виноградар», глядачів 200
 
ФК «Середнє» - ФК «Спартакус» 1:0

Голи: Довганюк, 90+4.

Середнє: Євген Мучичка, Мирон Гулович, Олександр Пахомов, Анатолій Гаврилешко, Володимир Дуран (Назар Слободян, 75), Андрій Лазар, Юрій Дрозд, Крістіан Сегедій, Андріан Лінтур (Василь Беца, 46), Микита Гальчак, Олександр Мадяр (Віктор Довганюк, 71).
Запасні: Михайло Костюк.
Тренер – Вадим Дьордь.

Спартакус: Володимир Дядюк, Стефан Федак, Іван Веждел, Руслан Гогерчак, Богдан Будз (Сергій Бобик, 64), Максим Минайленко (Вячеслав Пінковський, 46), Дмитро Рацин, Сергій Машталір, Владислав Галац (Павло Міндак, 73), Іван Варваринець (Андрій Філіп, 78), Владислав Лебідь.
Тренер – Валентин Слюсар.

Попередження: Мучичка, Гаврилешко – Федак.

Вилучення: Гаврилешко, 61 – Машталір, 90.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1240 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: