Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" не помічає "Оболонь"
22:09
"Середнє" не помічає "Оболонь"
Цей матч носив статус центрального в 13 турі серед команд Вищої ліги.

Цей матч носив статус центрального в 13 турі серед команд Вищої ліги.

В обох команд була рівна кількість очок перед початком поєдинку. Також господарі прагнули реваншуватися за прикру мінімальну поразку у Хусті.

В перші секунди матчу Бандурович вривається з лівого краю штрафної і закидує круглого в дальній кут, але трохи не точно. Середнянці на високих скоростях комбінували на чужій половині поля і кількість небезпечних моментів тільки зростала. Два хороші моменти не використовує Жаренко: удар із-за меж штрафної Драгула впіймав, а удар з розвороту метрів з семи, після подачі кутового, пройшов біля стійки.

«Оболонь» подовгу не могла підібратись до володінь Славіка. Господарі марнували нагоду за нагодою. Кузьма виявився першим на підборі перед штрафною та його потужний постріл приймає на себе перекладина. Бандурович, який грав на вістрі атаки, по центру вийшов на самотнього Драгулу, але не зміг його переграти, хоча збоку знаходився відкритий Жаренко.

Штрафний удар по центру метрів з 19 у виконанні Ряшка, Віктор Драгула відбиває перед собою, де першим на добиванні був Шукаль та він б’є мимо пустих воріт. На ударну позицію, за пару метрів до лінії штрафної, був виведений Віктор Ряшко та його гарматний постріл приймає на себе ліва стійка. Прохід лівим флангом Пиняшка, який обводить двох суперників і робить простріл у штрафну , де Жаренко в один дотик переправляв у вільний кут воріт та знову трішки не точно.

Та за десять хвилин до завершення першого тайму, все ж таки м’яч побував у сітці воріт Драгули. Атаку правим флангом розпочав крайній захисник Ковчар, який і вивів на побачення з голкіпером Бандуровича і той впевнено реалізував цей вихід.

Кількість змарнованих моментів у господарів була дуже великою. В другому таймі вболівальники чекали від своїх улюбленців більш ефективної гри у завершальній фазі атаки.

Друга половина зустрічі пройшла за схожим сценарієм. Всі небезпечні моменти гостей можна перерахувати на пальцях однієї руки. Удар Росохи і гострий простріл від Браєра та декілька стандартів, ось і все на що спромоглися оболонці.

Біля воріт гостей й надалі виникали «пожари». Пиняшко розіграв кутовий і пробив з кута штрафної, Драгула відбив перед собою, а Ряшко добиваючи з двох метрів потрапляє в перекладину. Ще через пару хвилин Драгула намагаючись підстрахувати захисників вискочив із штрафного майданчика, щоб винести м’яч, але зробив він це не вдало і круглий потрапив до Жаренка, який одразу ж пробив по воротам з 35 метрів, але знову не точно. Далі Бандурович уникає офсайдної пастки і втікає до чужих воріт, вже в штрафній на замаху обігрує Микуляка і пробиває, але його удар пройшов біля ближньої стійки мимо воріт.

Чергова атака по центру завершилася пасом Жаренка на Пиняшка, і той втік від захисників з 12 метрів пробиває вище воріт, хоча під нього підкотився захисник, але це було вже після його удару і суддя не наважився поставити одинадцятиметровий. Наступний момент виникає у Жаренка, який на швидкості вибіг на рандеву з воротарем, але в останній момент Пилип наздогнав його і вибив на кутовий.

В районі 70-ї хвилини Славік рукою викинув м’яч точно на Бандуровича, який зупинив круглого, а Жаренко підхопивши його в центрі поля, вискочив сам на сам з голкіпером і збільшив перевагу господарів до двох м’ячів.

В завершальній десятихвилинці господарі зуміли реалізувати ще одну швидкісну атаку, Пахомов відпасував на Пиняшка в центр, той в свою чергу переадресував м’яча Бандуровичу, який увірвався у вільну зону з правого краю штрафної, пробиває Драгулу.

Хоч гра завершилась 3:0 на користь господарів, рахунок зовсім не відображає тої тотальної переваги, якою володіли середнянці. І якби вони були не такими марнотратними біля чужих воріт, вони могли встановити двозначний рахунок у зустрічі."Оболонь" виявилася зовсім не готова до заданого темпу гри господарями.


ФК «Середнє» Середнє - ФК «Оболонь» Хуст 3:0

Середнє: Юрій Славік, Роберт Смокоровський, Ігор Вагін, Юрій Шукаль, Олександр Ковчар, Денис Пахомов, Віктор Ряшко, Іван Кузьма, Василь Пиняшко, Іван Жаренко, Іван Бандурович.
Тренер: М. Іваниця.

Оболонь: Віктор Драгула, Сергій Панця, Віктор Микуляк, Віталій Міллер, Микола Вурста, Олександр Браєр, Ярослав Мадяр, Микола Росоха, Ігор Пилип, Василь Пилип, Олександр Макарусь.
Тренер: Ю. Мовчан.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1073 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: