Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Середнє не встояло у Мукачеві (ФОТО)
20:00
Середнє не встояло у Мукачеві (ФОТО)
У важкому протистоянні з середнянцями підопічні Сільваші все ж змогли довести гру до перемоги.

Середнє не встояло у Мукачеві (ФОТО) Зі стартовим свистком Михайла Райди команди з максимальною зарядженістю на гру забігали, демонструючи високі швидкості. Таке видовище цілком мало задовольнити мукачівського вболівальника, якого зібралось на стадіоні вкрай мало.

Тим більш господарі з самого початку змушували суперника більше думати про захист. Злагоджені дії мукачівців часто ставили в скрутне становище оборонців гостей. Так в одному з моментів Мучичка не вдало діє на виході, не порозумівшись із своїми захиниками і Нурієв проштовхує круглого повз кіпера, але на метр мимо воріт. Та вже на 14-ій хвилині Пилип через центральну зону виводить Нурієва на одного воротаря і Анатолій забиває перший гол своєї команди. 1:0.

Ближче до середини першого тайму активність обох команд вирівнялась і зосередилась лише на підступах до штрафної. Ударами здалеку відзначились Сегедій та Шведюк. А ось Бако сам собі створив нагоду для голу, завдяки власному дриблінгу пройшов декількох захисників і зблизившись з кіпером впритул розстрілював ворота та Мучичка врятував ворота і з другого разу забрав шкіряного.

У гостей був непоганий момент після подачі з кутового від Лазара, коли Стегура на дальній стійці гостро пробивав головою, та м'яч потрапив у сітку із зовнішньої сторони воріт.

На початку другої сорокап'ятихвилинки захисник гостей вибиваючи м'яч потрапив у свого, Нурієв підібрав круглого і сильно пробив з 17 метрів – Мучичка з великими труднощами відбив цей постріл. Біля інших воріт Стегура виконував стандарт з 24 метрів і тут теж голкіпер був на висоті.

На 56-ій хвилині зелено-білі розіграли схожу комбінацію, як і в першому таймі, Лазар подав з кута поля на дальню стійку, звідки Стегура з семи метрів потужним ударом відправляє м'яч у ближню дев'ятку. 1:1.

Після цього команда Сільваші почала працювати з ще більшою націленістю на атаку. Гра перемістилась ближче до воріт гостей. Та контратаки середнянців також таїли в собі загрозу. Стегура відмінним пасом знайшов вже в штрафній Лебедя та той не зміг обробити передачу і загубив класний момент.

Тиск господарів дав результат за десять хвилин до завершення, коли під пресингом Дудаш замість того, щоб відкинути своєму кіперу м'яч, який стрибав, головою, віддав йому ногою. Мучичка намагався винести в один дотик, але круглий зрізався і потрапив до нападника, якому потрібно було лише не промазати мимо воріт, до яких повертався воротар, що і зробив Росул. 2:1.

Мукачівці могли розвити свій успіх та після ударів Веждела та Варваринця воротар грав надійно. На 88-ій хвилині біля кутового прапорця на половині поля гостей, після жорсткої боротьби за м'яч, Шведюк захотів вияснити відносини з Лисаченком вдаривши його та штовхнувши. Арбітр одразу ж вигнав з поля півзахисника Мукачева.

В додатковий час команди ще обмінялись загостреннями. Лебідь прострілив з лівого флангу, Балаж намагався замкнути цю передачу, але не потрапив по м'ячу. У відповідь Антошин вискочив один в один з кіпером суперника, але влучив у ліву стійку.

Гравці показали наповнену емоціями та боротьби гру. Мукачівці хоч і виглядали краще впродовж всього поєдинку та все ж повинні подякувати за другий гол своєму супернику.  
 
 
Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Тарас Шопа, Михайло Лялюк
Делегат матчу – Іван Кампов
 
м. Мукачево, стадіон ДЮСШ
Глядачів 100
 
ДЮФК Мукачево – ФК Середнє 2:1

Голи: Нурієв, 14, Росул, 79 - Стегура, 56.

Мукачево: Золтан Сільваші, Руслан Гогерчак, Юрій Костак, Іван Веждел, Віталій Трачук, Олексій-Павло Шведюк, Анатолій Нурієв, Олександр Бако, Володимир Варваринець, Віктор Пилип, Михайло Трухан.
Запасні: Володимир Дядюк, Дмитро Антошин, Василь Росул, Роман Гитик, Іван Данканич.
Тренер – Золтан Сільваші.

Середнє: Василь Мучичка, Володимир Лисаченко, Мирон Гулович, Ігор Тимкович, Крістіан Сегедій, Владислав Лебідь, Стефан Федак, Михайло Стегура, Михайло Дудаш, Андрій Лазар, Володимир Дуран.
Запасні: Євген Мучичка, Сергій Цигак, Віктор Сіка, Богдан Будз, Ігор Балаж.
Тренер - Микола Фанта.

Попередження: Бако, 55, Гогерчак, 63 – Стегура, 41, Сегедій, 63, Федак, 71, Лисаченко, 88.

Вилучення: Шведюк, 88.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1225 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: