Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" оформило домашній розгром (ФОТО)
18:43
"Середнє" оформило домашній розгром (ФОТО)
У підопічних Варги не виникло проблем з концгазівсьим суперником.

Після вдалого старту у зимовій першості Вітязь зазнає вже другої крупної поразки від команди з Вищої ліги. Середнянці провели швидкий гол під кінець першої десятихвилинки, з кутового відзначився Матвій Бобаль – 1:0.

За декілька хвилин Бобаль побачив, що воротар вийшов в район одинадцятиметрової позначки і намагався закинути йому за комір з 35 метрів, але трохи не влучив.
 
Господарі переважали суперника за контролем і кількістю атак. У Вітязя попереду намагався чіплятись за м’яч важковаговик Красношлик, але без успіхів. З глибини загострював ситуацію Ковтан, в одному з епізодів пробивши з 20 метрів, Кучінка забрав. На 22-ій хвилині Бобаль увійшов у штрафну, обійшов захисника і пробив з 10 метрів у ближній кут, від рукавичок голкіпера м’яч зайшов у ворота – 2:0.
 
В одній з рідких атак, які закінчувались ударом, Пребуш пробив з 22 метрів, але не точно. На 33-ій хвилині Бобаль подав з штрафного метрів з 32, а Кундрик головою направив м’яч у сітку – 3:0.
 
Вже перед самою перервою господарі розіграли кутовий, Бако виконав високу подачу у штрафну і м’яч залетів за комір Костику – 4:0.
 
На п’ятій хвилині другого тайму новачки Середнього розіграли швидку гольову атаку: Лукіяник прострілив зліва, а Медведєв замкнув цю передачу – 5:0.
 
Хорошу нагоду забити гол престижу мав Пребуш, який перехопив м’яч, трохи пройшов до воріт і пробив з 18 метрів, але влучив у поперечку. На 48-ій хвилині Франчук віддав на Качура, який з гострого кута пробиває голкіпера – 6:0.

На 53-ій хвилині Бобаль скористався неорганізованими діями захисту суперника і пробивши з двох метрів оформивши хет-трик – 7:0.
 
Медведєв на швидкості вибігав на одного воротаря та у підкаті захисник заблокував його удар. Франчук пробив з 18 метрів, Костик відбиває, Бобаль намагався додати, але не точно. По ходу другого тайму у середнянців вийшов резервний воротар Михайло Костюк, який у відведений йому час відстояв надійно, справившись з двома ударами Ковтана з середньої відстані.
 
На 66-ій хвилині Медведєв подав з правого флангу у штрафну, Бобаль віддав на Бако і той поклав крапку у погромі вітязів – 8:0.
 
Середнє заробляє чергові три пункти і значно зменшує шанси на вихід з групи Вітязя. По ходу другого тайму основною темою розмов у вболівальників був асист екс-гравця Середнього Анатолія Нурієва у дебютному матчі у Прем'єр-лізі України за кам'янську "Сталь".
 
 
 
Арбітр – Вадим Запрутняк
Асистенти – Юрій Шимон, Ігор Гарлач
Делегат – Йосип Шитєв
 
ФК «Середнє» - ФК «Вітязь» Концгазо 8:0
 
Голи: Бобаль, 9, 22, 53, Кундрик, 33, Бако, 35, 66, Медведєв, 40, Качур, 48.
 
Середнє: Павло Кучінка (Михайло Костюк, 59), Сергій Кундрик, Василь Куделко, Станіслав Котьо, Мирон Гулович (Річард Шольц, 47), Олександр Бако, Віталій Трачук (Олексій Франчук, 36), Євген Лукіяник, Віталій Медведєв, Іван Качур, Матвій Бобаль.
Тренер – Василь Варга.
 
Вітязь: Олександр Костик, Юрій Кузьма, Євген Колобов, Вадим Селещук, Віталій Пребуш (Олександр Свадеба, 55), Олександр Ревта (Владислав Бухарієв, 49), Микита Гальчак, Владислав Андрусь, Андріан Горняк, В’ячеслав Ковтан, Василь Красношлик (Сергій Повхан, 36).
Тренер – В’ячеслав Пінковський.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 946 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: