Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" переграє пивоварів (ФОТО)
17:15
"Середнє" переграє пивоварів (ФОТО)
Підопічні Вадима Дьордя у важкому протистоянні з хустянами здобувають три пункти.

У середнянців була відсутня група досвідчених гравців - брати Пахомови, Шукаль, Соскида, Сегедій. У гостей також бракувало в нападі Вурсти, Ігора Пилипа.

Обидві команди знаходяться ближче до середини турнірної таблиці та господарі знаходяться вище на три позиції і вісім очок. Саме за ними був старт поєдинку. Вже на другій хвилині Лендєл отримав передачу на підступах до штрафної і не довго думаючи з носка пробив в дальній кут. Воротар лише проводжав поглядом м’яч – 1:0.

Та вже в наступній атаці гості також завдали удару в рамку. Барна на лівому краї штрафної наздогнав м’яч і пробив з гострого кута, Блох відбив. За декілька хвилин Назаренко пробив з центральної зони метрів з 20, голкіпер впіймав.

На 9-ій хвилині під пресингом господарів Панця віддає назад воротарю, який вирішив не вибивати одразу, за що і поплатився, Нурієв відібрав круглого однак був збитий Пахомовим. Пенальті взявся виконувати Лендєл, але пробив повз ворота.

Підопічні Буковецького шукали шляхи до воріт суперника. Росоха та Алексик робили гострі навісні передачі у штрафну та партнери не встигали замкнути їх. Біля протилежних воріт Гулович подав у карну зону, де Стегура прийняв і вже готовий був забивати з 11 метрів та захисник в останній момент заблокував удар. Більшу частину часу футболісти проводили в центрі поля, вкрай рідко загострюючи гру. По одному удару в рамку занесли собі в актив Алексик та Нурієв, але воротарі легко справляються з цими пострілами. В одному з епізодів Нурієв виводив Стегуру на побачення з голкіпером та лайнсмен зафіксував сумнівне положення поза грою.

Вже перед самим свистком на перерву захист Оболоні не вгледів за Нурієвим, який отримавши м’яч на правому краї штрафної трохи зблизився з воротами і технічно перекинув Пахомова – 2:0.  

Другу половину гри трохи активніше розпочали гості, але до ударів практично не доходило. Середнянці також не радували ефективною атакувальною грою. Гра була наповнена боротьби, зіткненнями і тому часто лунав свисток арбітра. Декілька разів тренер середнянців не вдоволений суддівством вибігав на поле, що викликало невдоволення у місцевих вболівальників.

Перший напівмомент виник лише на 71-ій хвилині коли Мокан пробив з 18 метрів, Блох на місці. За десять хвилин гравці Середнє самі собі привезли гол. Дрозд віддав пас воротарю трохи правіше воротарського майданчика, який вибив не дуже сильно і Мокан в один дотик з 40 метрів поцілив у пусту рамку – 2:1.

Та надія на здобуття очків хустянами у Середньому згасла вже через дві хвилини. Свіжі гравці господарів доклали зусиль до третього голу. Могіш подав з правого флангу, а Гулей у боротьбі із Василем Пилипом на ближній стійці змусив останнього переправити м’яч у власні ворота – 3:1.

В хвилини, що залишились хустяни продовжували йти вперед, однак безрезультатно. Середнє здобуває не прості три очки і піднімається одразу на дві сходинки.  
 
 
Арбітр – Микола Маточка
Асистенти – Олександр Зубільчак, Сергій Рущак
Делегат матчу – Василь Козик
 
смт Середнє, стадіон «Виноградар», поле №2, глядачів 100
 
ФК «Середнє» - ФК «Оболонь» Хуст 3:1

Голи: Лендєл, 2, Нурієв, 45, В. Пилип, 82 (автогол) – Мокан, 80.
 
Середнє: Артем Блох, Денис Чокнадій, Мирон Гулович, Юрій Дрозд, Василь Беца, Анатолій Нурієв, Олександр Назаренко, Андрій Лазар, Сергій Лендєл (Дмитро Гулей, 63), Михайло Стегура (Павло Могіш, 68), Іван Ковач.
Запасні: Михайло Костюк, Микита Гальчак.
Тренер – Вадим Дьордь.
 
Оболонь:  Юрій Пахомов, Віталій Міллер, Йосип Мункачі (Василь Ізяник, 78), Сергій Панця (Михайло Бучок, 68), Річард Петрушко, Василь Пилип, Михайло Мокан, Даніель Барна, Микола Росоха, Олександр Фляшко (Михайло Дьордяк, 74), Михайло Алексик (Тарас Форкавець, 80).
Запасні: Ярослав Бучок.
Тренер – Микола Буковецький.
 
Попередження: Ковач, 6, Гулей, 74, Лазар, 88 – Росоха, 73.

На 9 хв. Лендєл не реалізував пенальті.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1077 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: