Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Середнє перемагає у Поляні (ФОТО)
20:41
Середнє перемагає у Поляні (ФОТО)
Не дивлячись на ранній гол, середнянці змогли відігратись ще в першому таймі і довести гру до перемоги.

Не дивлячись на ранній гол, середнянці змогли відігратись ще в першому таймі і довести гру до перемоги.

Перші хвилини матчу, який проходив за спекотної погоди, були за господарями. Контроль гри їм давався досить легко. Та й сам гол вже на шостій хвилині був забитий без надзусиль. Подачу з кута поля від Кошелі на дальній стійці замкнув центральний захисник Артур Русин.

Свалявці довгий час не підпускали до своїх володінь суперника, хоча й самі до середини тайму не сильно турбували Муччику. Напівмоменти були у Русина, якого вивів на ворота Попович та Іван у боротьбі із захисником не зумів сильно пробити. Ще одного разу Островка пробивав з 18 метрів, але не точно.

Середнянці діяли обережно і терпляче, вичікуючи свій шанс втекти в контратаку. В одній з таких, на 29-ій хвилині, їм вдалось вижати максимум. Володимир Дуран наважився на удар з 24 метрів і м’яч від лівої стійки затріпотів у сітці воріт Безика. Кількома хвилинами пізніше, той таки Дуран ще раз стріляв по воротам, а Беца підправляв його удар та голкіпер забрав круглого.

До перерви команди обмінялися гострими ударами. Гегедош, після швидкого розіграшу кутового цілив у дальній кут та недокрутив удар. Біля інших воріт Соскида вивів на ударну позицію Лебедя, який з доволі гострого кута пробивав з 8 метрів та Безик зіграв надійно.

У другому таймі гра повністю вирівнялась і спрогнозувати переможця було вже важче. Та вже на сьомій хвилині другого тайму ситуація прояснилась. Провалом у лінії оборони господарів відразу скористались середнянці. Після відбору на своїй половині поля слідувала багатоходівка Дрозд – Дуран – Коваль, і Василь віддає у вільну зону на Бецу, який на швидкості увійшов у штрафну і легко переграв кіпера ударом у ближній кут.

Полянці за активної підтримки місцевої публіки почали обстрілювати чужі володіння. Найкраще це вдавалось Гегедошу, який спочатку точно пробив з штрафного та голкіпер був на місці. Згодом пробивав вже головою після навісу від Кошелі та й тут йому не вдалось переграти воротаря. А після пострілу Роберта з 18 метрів Василь Мучичка у стрибку зумів перевести м’яч на кутовий.

В останню двадцятихвилинку було видно, що гості виглядають свіжіше, і це могло вилитись ще в декілька голів та Коваль і Соскида не змогли довести атаки до результативного удару.

Середнє здобуває свою дебютну перемогу на стадіоні у Поляні і залишає команду Кондрі позаду себе.


Арбітр – Денис Федяй
Асистенти – Юрій Яцкович, Анатолій Гал
4-й арбітр – Євген Зан
Делегат матчу – Йосип Шитєв

с. Поляна. Глядачів 500

ФК "Поляна" – ФК "Середнє" 1:2

Голи: Русин А., 6 – Дуран, 29, Беца, 54.

Поляна: Михайло Безик, Дмитро Чубірка, Артур Русин, Василь Лібак (Роман Лебович, 81), Олександр Кошеля, Євген Островка, Роберт Гегедош, Іван Русин, Олександр Пахомов, Сергій Сокач, Василь Попович.
Запасні: Семен Головнич, Василь Русин.
Тренер – Михайло Кондря.

Середнє: Василь Мучичка, Володимир Лисаченко, Стефан Федак, Юрій Назаренко, Крістіан Сегедій, Володимир Дуран (Тарас Задорожний, 72), Василь Беца, Владислав Лебідь (Василь Коваль, 50), Андрій Лазар, Юрій Дрозд, Руслан Соскида.
Запасні: Євген Мучичка, Богдан Будз.
Тренер – Микола Фанта

Попередження: Попович, 44, Островка, 59, Чубірка, 75, Кошеля, 90 – Федак, 72.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1126 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: