Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Середнє» підкорило «Карпати»
01:48
«Середнє» підкорило «Карпати»
Доля першого фіналіста усе ж вирішиться за тиждень.

Доля першого фіналіста усе ж вирішиться за тиждень.

Без сумніву, господарі сьогоднішнього двобою – у фаворі, були, є і будуть, принаймні, до фінального свистка під часу матчу-відповіді. Та й загалом, не будемо лукавити, футбольні експерти ще на стартовій прямій обласного кубка участь у фіналі пророкували саме «Поляні» та «Середньому». Відверто, десь поспішний висновок. Та про це згодом.

Наднапружений перший півфінальний матч довірили провести рефері ФІФА Ярославу Козику, допомагали йому досвідчені, хоч, порівняно і молоді, Сергій Наскалов та Петро Котубей. Забігаючи наперед, арбітраж – «по-Латишеву», газон – на «5», та й сама гра вартувала щонайменше півфіналу.

Зі стартового свистка середнянці показали хто газда на полі. 8 хвилина зустрічі. Хороша передача з правого флангу на Бандуровича. Іван не влучив по м’ячу (до воріт метрів 7 – авт.). Згодом підступний удар Мирона Гуловича блокує стійка. «Середнє» помчало вперед усіма силами. Та це був не день господарів поля. Хороша індивідуальна майстерність переважної більшості середнянців і мізер злагодженої командної гри загалом, - так опісля матчу охарактеризують виступ підопічних Вадима Дьордя. Стиль «Барселони» - «тікі-така» (гра у короткий пас і контроль м’яча) у виконанні господарів користі особливої не принесла. Бракувало і дальніх ударів. А що «Карпати»? У першому таймі вони впевнено грали від захисту, не створивши жодного гольового моменту. Вище всякої похвали зіграв кіпер волівчан Артур Ковалевич. Він герой матчу. На сімнадцятій хвилині цей воротар відбив хороший удар В’ячеслава Ковтана. Василь Піняшко на добиванні метрів із семи теж безсилий перед сейвом Артура. 20 хвилина і знову стовідсотковий момент марнує «Середнє». Цього разу після кутового з лінії воротарського майданчика над поперечиною м’яч відправляє Василь Кручаниця. А вже за мить помилку партнера по команді міг виправити Денис Пахомов. Проте Ковалевич знову на висоті. Чергову нагоду відкрити рахунок на 36 хвилині транжирить Піняшко. Василь не замкнув прострільну передачу із шести метрів. Ось, власне, і все чим запам’ятався перший тайм (щонайменше 5:0 – справедливий результат для першої 45-хвилинки).

Друга половина зустрічі - менш цікава, проте результативна. На 57 хвилині єдиний у матчі гол забив Василь Кручаниця. Останній головою переправив м’яч у лівий від кіпера кут воріт. У цьому епізоді належне потрібно віддати Чобо Кеменю, який вдало виконав подачу з лівого флангу. Ще через шість хвилин середнянці могли подвоїти перевагу. Завдяки індивідуальній майстерності Піняшко вийшов на побачення з Ковалевичем, голкіпер успішно зіграв на виході. Пахомов – перший на м’ячі, та обіграти голкіпера Денис теж не зумів. А далі команди перевели гру у центр поля і не створили жодного стовідсоткового епізоду.

«Середнє» - «Карпати» 1:0. Результат не по грі, та що поробиш. Путівку до фіналу команди розіграють рівно через тиждень у Воловці.

Чекаємо завтрашнього матчу за участю «Поляни» та «Н. Давидкова». Повірте, не менш напруженого та видовищного. І хоч прогноз – справа невдячна, навряд чи фаворитам цієї пари вдасться завоювати місце у фіналі дочасно. Побачимо…

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте або натисність ТУТ.
Віталій БІРОВЧАК

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 918 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: