Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" розібралося з ДЮФК "Мукачево"
21:57
"Середнє" розібралося з ДЮФК "Мукачево"
У мукачівському матчі було забито шість голів,більшість з яких влетіла у ворота більш юних гравців.

У мукачівському матчі було забито шість голів,більшість з яких влетіла у ворота більш юних гравців.

Середнє пам’ятаючи як закінчився їхній останній візит до Мукачева, з перших хвилин намагалось повести в рахунку. Часто проходили стрімкі атаки флангами, де вели активну боротьбу Жаренко та Пиняшко, і з допомогою крайніх захисників створювали гострі моменти.

Після подачі Смокоровського з правого флангу Дядюк випустив шкіряного з рук і Бандурович одразу кинувся добивати, але потрапив у голкіпера. Після подачі з кута поля, першим на підборі виявися Шукаль, потужний постріл якого Дядюк відбиває перед собою, а захисники виносять м’яч ще на один кутовий.

Господарі поля намагалися комбінувати в центрі поля, але грати в свій футбол середнянці їм дозволяли лише на чужій половині поля. Темп гри постійно збільшувався. Стрімкий прохід Пиняшка лівим краєм завершився прострілом на Віктора Ряшка, перший удар якого блокує захисник, а другий полетів вище воріт.

Контроль над м'ячем гості встановили, але діставати дивіденди з позиційного переваги не поспішали. Мукачівці за традицією створювала тиск в центрі поля, використовуючи пресинг. Було очевидно, що господарі поля зробили ставку на контратаки.

Одна з таких сталася на сороковій хвилині, коли довгим пасом зі своєї половини поля було виведено Великого на самотнього Славіка та Юрій вийшов переможцем з цієї дуелі, відбивши удар Валентина ногою.

Середнянці у відповідь провели результативну атаку, в ході якої Іван Жаренко подав з лівого флангу, Бандурович не дотянувся головою, а Смокоровський на дальній стійці замкнув гостру передачу.

Підопічні Сільваші пішли вперед, після подачі Великого з правого краю, Тома пробиває головою, але дуже слабо. Перспективна контратака у відповідь завершилась неточним пасом Вагіна.

Та господарі були не згодні йти на перерву програючи. Тому вже на останній хвилині їм знову вдалося уникнути положення поза грою і вискочити на побачення з голкіпером. Шведюк виявися прудкішим за Шукаля, який програв йому забіг, і перекинув через Славіка, хочі Юрій трохи зачепив круглого. Перші десять хвилин другого тайму пройшли більш спокійно, і глядачі почали вже згадувати попередню гру на цьому стадіоні, яка завершилась нічиєю. Та підопічним Іваниці вдалось забити другий м’яч, який переломив хід зустрічі. Пиняшко технічним ударом з 22 метрів по центру, поцілив прямісінько в ліву дев’ятку.

Не пройшло і п’яти хвилин, як затяжна комбінація середнянців, яка розпочалася на правому фланзі Смокоровським і Ковчаром, перейшла в центр, де Кручаниця відпасував вліво на Гуловича, і той здійснив простріл на Івана Бандуровича, який пробив у падінні і рикошетом від Дядюка переправив м’яч в сітку воріт.

Гості відчули слабкість оборони і дедалі частіше користувалися їхніми помилками. Так Бандурович точним пасом вивів Смокоровського з правого краю на Дядюка, та з гострого кута Роберт пробив мимо. Шукаль побачивши, що голкіпер відійшов від воріт з сорока метрів провірив його пильність та Володимир перевів потужний удар в стійку.

На 75-й хвилині Бандурович отримавши пас від Ряшка, увійшов у штрафний майданчик по центру в супроводі захисників, і пробив у дальній кут, оформивши дубль у цьому матчі.

Господарі виглядали вже не такими свіжими, як в першій половині зустрічі. А Середнє, провівши майже всі заміни, не зупинялось на досягнутому і до кінця гри зуміло ще раз розписатися у воротах ДЮФК. Це Василь Кручаниця вибіг на рандеву з голкіпером, обіграв його і закотив шкіряного в пусті ворота.

Середнє вдруге підряд перемагає мукачівців з різницею в чотири м’ячі. Хоча перший тайм проходив в цікавій рівносторонній боротьбі. Команда Іваниці продовжує серію погромів до чотирьох матчів і готується до вирішального домашнього поєдинку з «пивоварами».


ДЮФК Мукачево - ФК «Середнє» Середнє 1:5

Голи: Шведюк 46, – Смокоровський, 42, Пиняшко 58, Бандурович 62, 75, Кручаниця 80.

Мукачево: Володимир Дядюк, Віктор Гей, Руслан Гогерчак, Юрій Костик, Віталій Трачук, Юрій Тома, Олексій Шведюк, Дмитро Рацин, Анатолій Нурієв, Валентин Великий, Іван Варваринець.
Тренер: Сільваші З.

Середнє: Юрій Славік, Олександр Ковчар, Віктор Чумак, Юрій Шукаль, Мирон Гулович, Роберт Смокоровський, Віктор Ряшко, Ігор Вагін, Іван Жаренко, Іван Бандурович, Василь Пиняшко.
Тренер: Іваниця М.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 829 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: