Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" та "Бужора" заробляють по одному (ФОТО)
20:17
"Середнє" та "Бужора" заробляють по одному (ФОТО)
Дві останні команди чемпіонату поділили очки і залишились на своїх позиціях.

Середнянці під проводом нового тандему тренерів здобули перший бал і перервали триматчеву серію поразок. Сьогодні вони зійшлися з рівним собі суперником і могли навіть розраховувати на перемогу. Команди демонстрували помірні швидкості і в перші хвилини обстрілювали ворота лише з дальніх відстаней, що не приносило бажаного успіху.
 
На 11-ій хвилині Андрій Ломага подав зі штрафного, Предчук пробив головою з декількох метрів, однак м’яч влучає у поперечку. Господарі відповіли ближче до середини тайму – Яковлєв намагався прорватись до воріт повз Ломагу та Костика, однак Євген у підкаті ззаду вибив м’яч (на фото), перервавши вихід один в один з воротарем, форвард з криком від болю опинився на газоні на що арбітр відреагував призначивши пенальті. Апеляції захисників були марними, тож Гальчак впевнено виконав вирок арбітра – 1:0.
 
Команди почергово не спішно будували позиційні атаки, однак без суттєвого загострення. Друга половина гри була трохи цікавішою. Вже на 48-ій хвилині Гулович перед чужою штрафною зіграв у стінку з Мадяром, вийшов сам на сам, але не зумів переграти Русина.
 
На 62-ій хвилині гості створили три підряд надзвичайно небезпечні моменти. Мирослав Ломага зі стандарту з 25 метрів поцілив під поперечку, кіпер переводить на кутовий. Подачу з корнера від Андрія Ломаги головою замикає Пахомов та шкіряний потрапляє у перекладину. За мить пішла подача з лівого флангу у штрафну, Гречка зіграв на виході, однак не втримав м’яч, а Бобик був тут як тут і добив у пусті ворота – 1:1.
 
На 66-ій хвилині Чокнадій віддав довгу передачу у штрафну на Яковлєва, нападник пробив головою з семи метрів, однак не точно. Середнянці мали не значну перевагу у контролі м’яча, проте реальну нагоду вирвати перемогу вони створили лише за десять хвилин до завершення гри. Після стандарту Ільчук зіграв на підборі перед карною зоною і сильно пробив, воротар зумів парирувати, Яковлєв намагався добити, але знову Русин діє надійно.
 
Тож Середнє та Бужора не змогли визначити сильнішого у цілком рівній грі і залишаються пасти задніх у турнірній таблиці Вищої ліги.
 
 
Арбітр – Іван Грубінка
Асистенти – Олександр Абель, Юрій Бабенко
Делегат матчу – Віктор Наскалов
 
смт Середнє, глядачів 150
 
ФК «Середнє» - ФК «Бужора» Іршава 1:1
 
Голи: Гальчак, 26 (пен.) – Бобик, 65.
 
Середнє: Ерік Гречка, Мирон Гулович, Руслан Куртанич, Іван Ільчук, Валентин Павлик (Анатолій Павліш, 54), Денис Чокнадій, Микита Гальчак (Богдан Колодка, 78), Віталій Мадяр, Валерій Роля (Олександр Дячук, 89), Владислав Баркасій (Ростислав Микла, 78), Владислав Яковлєв (Андрій Зовдун, 81).
Запасні: Станіслав Кисіль, Дмитро Іванов.
Тренер – Михайло Стегура, Анатолій Деревлянка.
 
Бужора: Василь Русин, Євген Костик, Олександр Пахомов, Іван Костак (Михайло Бізіля, 85), Іван Бровдій, Андрій Ломага, Василь Кормош, Іван Бандурович, Назар Бобик, Мирослав Ломага (Артур Продан, 78), Антон Предчук.
Тренер – Віктор Цогла.
 
Попередження: Павлик, 42, Ільчук, 84 – Бровдій, 28, Кормош, 82, Бандурович, 80.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 708 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: