Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" у більшості громить виноградівців (ФОТО)
19:11
"Середнє" у більшості громить виноградівців (ФОТО)
Підопічні Василя Варги зуміли створити камбек, а наприкінці зустрічі ще й влаштувати розгром.

Перед цією грою у виноградівців із лазарету повернувся Василь Луця, який посилив і без того сильну лаву запасних. Середнє не могло розраховувати на Дрозда. Команди розпочали гру при чудовій футбольній погоді, було хмарно і прохолодно.
 
Вже на другій хвилині Котьо навісив справа, Якима пробив головою, але повз рамку. За цим послідувала тривала перерва на гострі моменти, гравці обох команд відчайдушно відпрацьовували в захисті не підпускаючи суперника до своїх воріт. Лише на 20-ій хвилині Микуляк помилився із передачею, Нурієв перехопив і одразу потужно пробив з 24 метрів, але не точно.
 
За дві хвилини господарі ще раз потривожили Гринишина. Качур подав з правого краю, Горскій прицільно пробив головою, але за гостей зіграла поперечка. Середнянці не зупинялись і продовжували тиснути на ворота Севлюша. Качур підібрав відскок і сильно пробив з 25 метрів, Гринишин відбиває на кутовий. Підопічні Слюсара відбивши серію атак організували свою, більш ефективну. Мішенін з правого флангу віддав в центр на Ребрика, який перед штрафною обійшов захисника і з гострого кута пробив повз Кучінку – 0:1.
 
Одразу після голу пішов рясний дощ, який у подальшому в певній мірі допоможе господарям. Та в першому таймі середнянці так і не змогли вирівняти положення на полі. Гулович гостро прострілював з лівого флангу, але ніхто не відгукнувся з партнерів на цю передачу. Аналогічне загострення створив Ломага, але Кучінка забрав. На 43-й хвилині Бако віддавав Якимі загострюючу передачу у штрафну, але Микуляк сфолив на ньому за декілька метрів до карної зони. Удар зі стандарту від Бако прийшовся у стінку.
 
У другому таймі команди продовжували вести щільну боротьбу в центрі поля, без активного просування вперед. Після стартової десятихвилинки господарі за допомогою стандартів зуміли швидко вийти вперед. На 57-ій хвилині Бако навісив зі штрафного з лівого краю, Гринишин не вдало грає на виході, не зумівши винести мокрий м’яч кулаком, шкіряний дістається дальньої стійки, де самотній Качур забиває головою у порожні ворота – 1:1.
 
На куражі біло-зелені за дві хвилини реалізовують черговий стандарт. Бако сильно низом подав з кута поля, а Нурієв на ближній стійці підправив у ворота – 2:1.
 
Не встигли севлюшці відійти від цього нокдауну, як отримали ще один. Мішенін на швидкості по флангу втік від одного суперника, але трохи відпустив м’яч, Горскій у підкаті намагався вибити, та Дмитро жорстко виставив ногу і врізав Василю по ногам. Одразу декілька середнянців накинулись на нього, найактивніший із них Бако отримав жовту. Мішенін також отримав попередження, яке було для нього другим за останні десять хвилин.
 
Севлюш і без того рідко підбирався до володінь Кучінка, а після вилучення це стало ще важче. Господарі намагались заспокоїти гру та поступово йти вперед. Так небезпечними ударами відзначились Нурієв та Качур. Тренер господарів Варга емоційно заводив місцеву публіку, яка намагалась перекричати виноградівських фанів. На 73-й хвилині Нурієв завдавав потужного удару з 19 метрів, Гринишин робить сейв, Якима був першим на добиванняі та з доволі гострого кута пробив вище.
 
Єдину нагоду відігратись виноградівці мали після помилки Куделка, який на рівному місці впав на мокрий газон, Ковтун одразу увірвався у вільну зону і з правого краю штрафної пробивав у дальній кут, м’яч вдарившись об поперечку, далі об стійку вилетів у поле.
 
Вихід свіжих нападників у Севлюша не дав результату, гості йшли вперед малими силами і пробратись до воріт у них не виходило. Натомість команда Варги в останні хвилини зуміла дотиснути суперника. На 87-ій хвилині Бако притримавши м’яч на підступах до штрафної вивів Рацина один в один і той не схибив – 3:1.
 
На 89-ій хвилині свіжий Трухан в ході швидкої контратаки з лівого краю перевів м’яч на протилежний кут штрафної, куди набіг Котьо і щосили вколотив круглого у ворота – 4:1.
 
Середнє у сьогоднішньому матчі продемонструвало характер і зуміло переломити хід зустрічі, тож тепер вони скорочують відставання до Севлюша і готуватимуться до такого ж прийому минайців через два тижні. Підопічні Слюсара зазнають першої поразки в чемпіонаті і відпускають Минай на чисте перше місце.
 
 
Арбітр – Вадим Запрутняк
Асистенти – Ігор Гарлач, Валерій Шкура
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
смт Середнє, глядачів 300
 
ФК «Середнє» - ФК «Севлюш» Виноградів 4:1
 
Голи: Качур, 57, Нурієв, 59, Рацин, 87, Котьо, 89 – Ребрик, 25.
 
Середнє: Павло Кучінка (Артем Блох, 90), Василь Куделко, Сергій Кундрик, Станіслав Котьо, Василь Горскій, Олександр Бако, Дмитро Рацин, Іван Качур (Мирослав Бундаш, 88), Мирон Гулович (Олексій Хоменко, 74), Василь Якима (Михайло Трухан, 89), Анатолій Нурієв.
Запасні: Михайло Костюк, Юрій Дрозд.
Тренер – Василь Варга.
 
Севлюш: Віталій Гринишин, Андрій Ломага, Віктор Микуляк (Андрій Гладиш, 90), Віктор Чумак, Артур Вайда (Борис Ковня, 82), Василь Ковтун, Василь Вашкеба, Дмитро Мішенін, Михайло Реплюк, Юрій Чонка (Михайло Чедрик, 87), Денис Ребрик (Василь Луця, 68).
Запасні: Василь Козар, Іван Бандурович, Віталій Чейпеш, Юрій Мешко, Олексій Остафійчук.
Тренер – Валентин Слюсар.
 
Попередження: Бако, 51, Качур, 82 – Микуляк, 38, Мішенін, 52, Реплюк, 55, Чумак, 79.
 
Вилучення: Мішенін, 61.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1675 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: