Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" у спарингу переграє "Мункач" U19 (ФОТО)
12:57
"Середнє" у спарингу переграє "Мункач" U19 (ФОТО)
У суботу, 29 липня, ФК «Мункач» U-19 на полі мукачівського стадіону СОК ДЮСШ зіграв спаринг проти вищелігового колективу ФК «Середнє».

Початок зустрічі був за гостями, які вже на стартових хвилинах гри забили швидкий гол, а ще через 5 хвилин захисник «Середнього» Василь Куделко, який тренує нашу команду U-17 подвоює перевагу суперника мункачівців. У середині першої половини наші хлопці зуміли відтіснити більш досвідчених гравців «Середнього» до центральної зони й потроху почали організовувати контратаки.
 
А друга половина зустрічі вже проходила за переваги нашої команди. Завдяки кращим фізичним кондиціям мукачівці переважали своїх опонентів у швидкості й змусили останніх притиснутися до власного карного майданчика. Це й не дивно, адже середнянці лише розпочали підготовку до другої частини чемпіонату та Кубку Ліги, який стартує з 19 серпня, цей спаринг для них перший після літньої відпустки. Невдовзі новачок «Мункача» Млинець Олександр отримав передачу від партнера за метрів 18 до воріт, на замахові обіграв гравця суперника і дугою низом відправив м’яч під дальню стійку – 1:2. Хлопці не збавили обертів, а й далі продовжили тиснути на володіння середнянської команди, останні відповідали зрідка, але також доволі гостро. В одному з епізодів на виручку кіперу «Середнього» прийшла поперечина воріт. Але голів у цьому матчі більше не було.
 
Нагадаємо нашим уболівальникам, що наступного тижня підопічні Віктора Ряшка (U-19) проведуть два контрольні поєдинки: 2 серпня, в середу в Новому Давидкові проти ФК «ім. Ф.Медвідя» (початок о 16:00 год.), а 4 серпня, в п’ятницю наша команда проведе зустріч в Поляні проти однойменного колективу (початок об 11:00).

У ще одному товариському матчі ФК "Севлюш" здолав вдома ФК "Мостиську" з Львівської області 4:1. 
 
Прес-служба ФК "Мункач"
Фото з матча тут.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1117 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: