Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Середнє» вдома переграє «Поляну» (ФОТО)
18:53
«Середнє» вдома переграє «Поляну» (ФОТО)
Середнянці, за допомогою ветеранів команди, здобуває впевнену вікторію на «Поляною».

«Середнє» вдома переграє «Поляну» (ФОТО) Цікаве протистояння між середняками чемпіонату відбулось у Середньому. Обидві команди боролися за сьоме місце.

Господарі розпочали активніше, шукаючи передачами попереду свого головного бомбардира. Перший удар у рамку воріт Овчарова наніс Дуран, який відібрав м’яч у Павлича біля штрафної і одразу пробив. Кіпер відбив.
На 15-ій хвилині Лебідь прицільно пробив з правого краю штрафної у дальній кут і вивів свою команду вперед. 1:0.

Небезпечно виривався на ворота Павлич та Мучичка скоротив кут обстрілу і прийняв удар на себе. Соскида на швидкості вискочив на оперативний простір, увійшов у штрафну, на замаху обійшов Артура Русина і пробивав з гострого кута – голкіпер перевів на кутовий. Надалі гра носила більш спокійний характер, але лише до останньої хвилини першого тайму. Беца виконав подачу справа зі штрафного, а Соскида пробив головою з 10 метрів точно у ближню дев'ятку. 2:0.

Гол у роздягальню був дуже важливим для господарів, та ще більш деморалізуючим для полянців стало третє взяття воріт на старті другої половини гри. Володимир Дуран подав з кутового, а Михайло Стегура пробив головою з восьми метрів під перекладину. 3:0.

Та здобувши комфортний заділ, підопічні Фанти втратили контроль над грою. Гості встановили контроль над центром поля і відчутно збільшили відсоток володіння м’ячем. Після подачі з кутового Мондик бив головою, але біля стійки. Артур Русин після стандарту виявився на ударній позиції та його постріл з гострого кута Мучичка відбив. Лібак завдав удар у рамку з 23 метрів, воротар на місці.       

На 59-ій хвилині прорив Поповича у штрафну закінчився ударом з близької відстані, та м’яч зачепивши воротаря пішов вздовж воріт, де Пахомов переправив з одного метру у пусті ворота. 3:1.

Та розвинути успіх підопічні Ропонича не змогли. Більше того, Середнє освіживши гру замінами створив декілька небезпечних моментів. Мондик не влучив по м’ячу і Соскида вискочив на ворота і не зближаючись сильно пробив. Шкіряний просвистів над ближньою дев'яткою. В середині тайму Предчук отримав передачу на вході у штрафну і реалізував вихід один в один. 4:1.

Господарі до кінця гри могли ще збільшувати свою перевагу. Предчук після пасу Лазара, цілив у дальній кут з 18 метрів, але не влучив. Дуран вивів на ударну позицію Дудаша, воротар відбив. Предчук першим був на добиванні з лівого краю та захисник заблокував удар. Ще одну передачу у штрафну Лисаченко у боротьбі із захисником не зміг замкнути вже у пусті ворота.

Середнянці беруть три очки і піднімаються на сьоме місце, відтісняючи звідти берегівців. Поляна завершує сезон на дев'ятій сходинці.  
 

Арбітр – Мирослав Гала
Асистенти – Сергій Наскалов, Василь Зайтлер
Делегат матчу – Василь Козик
 
смт Середнє, глядачів 100
 
ФК «Середнє» - ФК «Поляна» 4:1

Голи: Лебідь, 15, Соскида, 44, Стегура, 49, Предчук, 64 – Пахомов, 59.

Середнє: Євген Мучичка, Мирон Гулович, Ігор Тимкович, Василь Беца, Едуард Стецо, Андрій Лазар, Юрій Дрозд, Михайло Стегура (Антон Предчук, 52), Владислав Лебідь, Руслан Соскида, Володимир Дуран.
Запасні: Володимир Лисаченко, Михайло Дудаш, Крістіан Сегедій, Сергій Цигак, Віктор Сіка.
Тренер – Микола Фанта.

Поляна: Сергій Овчаров, Дмитро Чубірка, Василь Лібак, Артур Русин, Віктор Мондик, Олександр Кошеля, Богдан Павлич, Олександр Пахомов (Сергій Сокач, 61), Іван Русин, Євген Островка, Василь Попович.
Запасні: Семен Головнич, Михайло Безик, Олексій Соломко, Ілля Ропонич, Іван Головнич, Роман Лебович.
Тренер – Василь Ропонич.

Попередження: Островка, 6.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1045 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: