Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" вдома зупинило академіків (ВІДЕО)
10:37
"Середнє" вдома зупинило академіків (ВІДЕО)
Команда Івана Ковача без жодної перемоги в основний час дісталась вже до чвертьфіналу Зимової першості.

Мукачівська команда повністю володіла ініціативою, створила низку нагод біля воріт господарів, та вразити володіння Еріка Гречки. Та все ж середнянці вистояли в основний час поєдинку, а в серії післяматчевих пенальті справжнім героєм став воротар ФК «Середнє».

Щодо самого поєдинку, то мукачівці можливо недооцінили суперника, адже середнянська команда на груповій стадії змагань не вражала своєю грою й здобула всього один заліковий бал. Проте, в матчі з МФА підопічні Івана Ковача виклалися й домоглися перемоги.

Щодо самого матчу, то за відчутної переваги мукачівці вже на 18 хвилині матчу могли відкривати рахунок –  передачею від Ігоря Королевича не зміг скористатися Іван Станкович на заваді став кіпер «Середнього». Далі ще кілька моментів не принесли бажаного для МФА.

В другій половині матчу лише в одному з епізодів Ерік Гречка тричі рятував господарів після ударів гравців МФА, і таки зумів зберегти власні ворота на замку.

А от уже в серії післяматчевих пенальті гравці ФК «Середнє» виявилися більш влучнішими. У складі МФА Марк Когутка та Іван Русин переграти воротаря не зуміли.

Тож перемога ФК «Середнє» в серії післяматчевимх пенальті  – 4:1.


Стадіон смт. Середнє. Глядачів: 100

ФК «Середнє» – МФА (Мукачево) – 4:1 по пенальті (0:0 – основний час)

Голи в серії пенальті: Скрип, Ільчук, Ковач, Медведєв – Трачук

«Середнє»: Гречка, Зуб, Скрип, Ільчук, Демидов, Ковач, Трухан, Семків (Климпуш 60), Медведєв, Гальчак, Джанда (Козуб 86).
Запасні: Костик, Далекорей, Павлик.
Тренер: Іван Ковач

МФА: Колісник, Паламарчук, Когутка, Гогерчак, Забава, Трачук, Хміль (Береш 78), Кольцун (Фляшко 76), Королевич (Вісторобський 54), Станкович, Русин.
Запасні: Щепковський, Цвик, Поліщук.
Тренер: Віктор Ряшко.
Прес-служба МФА


 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 893 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: