Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" виборює у "Берегова" четверте місце (ФОТО)
19:10
"Середнє" виборює у "Берегова" четверте місце (ФОТО)
Підопічні Вадима Дьордя за один тайм розгромили основного конкурента за четверту позицію.

В ході матчу юнацьких складів глядачі побачили два різні тайми: у першому середнянці забили два голи, а в другому берегівці відзначились тричі, забиваши переможний гол на останній хвилині. По заверешнні останньої гри сезону юнаки Середнього отримали обіцяні подарунки від обласного депутата Мирона Помпеля, а саме бігові кросівки для всієї команди. Коробки з взуттям юним футболістам вручили сільський голова Середнього Емеріх Крицький та президент ФК Середнє Сергій Чопик. 

На цей матч середнянці підійшли з вкрай короткою лавою запасних: Денис Пахомов був дискваліфікований, Стегура в цей час грав зі своїми підопічними в ДЮФЛ України.

Початок матчу проходив рівно, тож виявити фаворита було складно. Та вже на 4-ій хвилині після навісу справа Луця пробиває головою, але м’яч влучає в поперечку. За декілька хвилин ще одну подачу з флангу Луця завершував ударом головою, але не точно.

Після певного затишшя, на 20-ій хвилині Берегово створило ще один гострий момент. Простріл справа Луця підправив перед воротарем і Блох вже не реагував та Чокнадій підстрахував свого голкіпера і вибив з лінії воріт.

Лише в середині першого тайму господарі завдали першого удару в рамку. Лендєл зі штрафного з 26 метрів поцілив у ближній кут, Кучінка відбив, хоча м’яч трохи не залетів  від його рукавичок у ворота. Ще гострішим виявився постріл від Лендеєла зі стандарту з лівого флангу. Сергій влучив у ближню дев'ятку та воротар знову грає надійно. Перший тайм так і завершився без голів, і гостей такий рахунок, та й хід гри, цілком влаштовував.

Та тільки-но розпочалась друга половина, господарі повели в рахунку. Нурієв з правого краю штрафної продерся крізь трьох захисників, і з десяти метрів розстріляв Кучінку – 1:0.

За дві хвилини Іван Ковач подав справа, а Нурієв з близької відстані забиває головою вдруге – 2:0.

У гостей через ушкодження покинув поле Буксар. Підопічні Дьордя виглядали впевненіше, являючись володарем ситуації на полі. Луця хоча й чіплявся за м’ячі попереду, але не зміг дочекатися підтримки від партнерів. Ковтун не міг наблизитись до воріт, тож і небезпека від нього практично не йшла. На 59-ій хвилині, після подачі з кута поля берегівцями, Блох зіграв на виході, але вибив прямо на Бокшо, який з дванадцяти метрів одразу пробив, але Артем відбив.

В атаці у відповідь Беца знайшов у штрафній передачею Соскиду та Руслан пробив зовсім поруч з рамкою. Після вкидання ауту м’яч дістався до Луці і Василь пробивав з розвороту з десяти метрів, але повз ворота.

Захист берегівців діяв вже не так злагоджено, як в першому таймі. Після певної неузгодженості оборонців гостей Шукаль потужно вдарив з 20 метрів, але мимо цілі. На 74-ій хвилині Беца віддав довгу передачу вперед, Соскида уникнувши офсайду вибіг один в один, пробив у голкіпера та м’яч рикошетом від Руслана все ж закотився у ворота – 3:0.

На 77-ій хвилині попередження отримав Іван Сливка, але вже за хвилину, від гріха подалі, Баб’як замінив центрального захисника. На 83-ій хвилині Соскида вирішив не відставати від свого молодого партнера по нападу і також оформив дубль. Гулович прострілив зліва, а Руслан встиг обробити передачу і пробити з семи метрів – 4:0.

Луця з штрафного удару влучив у стінку, але м’яч відскочив до Човрія, який добивав з семи метрів з гострого кута, але вище воріт. У самому кінці господарі мали два забійних моменти, щоб довести рахунок до непристойного. Шукаль подав зліва, а Соскида з шести метрів пробивав головою та на цей раз Кучінка забрав. Нурієв намагався з лівого краю штрафної ефектно закрутити у дальню дев’ятку воріт суперника, але влучив у стійку.   

Як підсумок, 4:0 - впевнена перемога Середнього, завдяки якій вони змістили з четвертого місця Берегово.
 
 
Арбітр – Юрій Шимон
Асистенти – Томаш Бабич, Мирослав Горгош
Делегат матчу – Георгій Жбора
 
смт Середнє, стадіон «Виноградар» глядачів 70
 
ФК «Середнє» - ФК «Берегово» 4:0
 
Голи: Нурієв, 47, 49, Соскида, 74, 83.
 
Середнє: Артем Блох, Юрій Дрозд, Мирон Гулович, Денис Чокнадій, Юрій Шукаль, Андрій Лазар, Іван Ковач, Анатолій Нурієв, Сергій Лендєл (Павло Могіш, 79), Василь Беца, Руслан Соскида
Запасні: Михайло Костюк.
Тренер: Вадим Дьордь
 
Берегово: Павло Кучінка, Василь Красношлик (Денис Чегіль, 84), Андрій Микитишин, Іван Сливка (Михайло Ковтун, 79), Василь Бонтей, Олександр Балаж, Владислав Човрій, Степан Буксар (Акош Бокшо, 50), Олександр Міклош, Василь Ковтун, Василь Луця.
Запасні: Сергій Гичка, Лайош Тар, Микола Татинець.
Тренер – Мирослав Баб’як.
 
Попередження: Ковач, 34 - Сливка, 7, Красношлик, 42, Сливка, 78.

(дані не звірені з протоколом арбітра).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1121 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: